Komentáře k článku

Bohdan Zvarič 03.09.2020

Jsem sice polovzdělanec, ale tvrzení autorky je mimo mísu, inulin je polysacharid nikoliv vláknina, cituji z Grégr-Uher" Výroba lihovin" Inulin je polysacharid obdobný škrobu, avšak složený z fruktózových jednotek. Vyskytuje se jako rezervní látka v některých hlízách, např. v topinamburech, jiřinách, čekance apod. Je to neredukující polysacharid" konec citace. K tvrzení autorky nelze nic dodat, mate jen čtenáře. A "cikorka" z čekanky je podle mne dost nedobrá nahrážka kávy, zažil a chutnal jsem to v mládí koncem čtyřicátých let minulého století.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat