Komentáře k článku

Jarda 14.12.2023

Je jasné, pokud tyto věci EU, zakazuje, tak lobuje a prosazuje léky a farmaceutické firmy, aby oni mohly na našem zdraví vydělávat. EU, také zakázala, aby byly na čajích a doplňky stravy napsány, na co všechno nám to může pomoci. Proč asi? Každý ať si odpoví sám. Samozřejmě v době Covidu a Chřipek, když jdu ven, tak si jednou stříknu do úst. Ale každý jak chce.

hanele 07.10.2019

Dobrý den,jen ta fotka na úvod článku. Teď studuju, jak koloidní stříbro užívat a hlavně se dočítám, že se nemá dostat do kontaktu s kovem. A na fotce, ač asi ilustrativní, je kovová lžíce...

čtenář 07.09.2018

co je zakázáno pomáhá zdraví

L. 07.09.2018

Také jsem ho brala i přes zákaz vnitřně, snad neublížilo, ale měla jsem svědění celého těla. Už to nechci.

Jana 06.09.2018

Dejte pozor, kdo má na alergii na stříbro. Místo hojení jsem měla na kůži reakci, která vypadala jako spálenina, dost to bolelo, a prodloužilo se hojení původního problému.

Eva 06.09.2018

Koloidní stříbro znám už několik let a používám . Skvělý je i zinek , hořčík a měď v koloidní formě …...působí rychle a doplní prvky , které nám v potravě chybí .

Dana Eva 07.09.2018

Koloidní stříbro užívám na paradentozu a to ve formě spraye 30 ppm. Jelikož trpím na afty v ústech a současně v žaludku, chtěla bych se zeptat zda jste někdy použila koloidní stříbro i vnitřně a kolik ppm a ml. Děkuji za odpověď.

Bohumil 05.09.2018

Ještě lepší a ůčinnější je koloidní stříbro se zinkem.Nemusíte se nikdo BÁT,kdo není na tyto kovy alergický.Ničí hlavně streptokoky a celou řadu KOKŮ,hodně druhů plísní kandida albinas,nehtů a různých kožních defektů.

Míra18 05.09.2018

Vyzkoušeli jste už někdy koloid stříbra? Otázka jasná, ale odpověď ve smyslu: "Nevyzkoušel a jistě nevyzkouším." není.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat