Komentáře k článku

Natálie Ersepková 26.07.2020

Já vařím hodně na másle, nebo na oleji, který je lisovaný za studena, takže je zdravější. Olej ve spreji jsou super, ale ten používám jen pro vymazávání formy na bábovku nebo na pečení masa. Objednávám si ho z https://www.fabioshop.cz/oleje-ve-spreji a na to, jaká je to vychytávka, tak není ani nijak drahý.

dea 06.11.2018

Vaření bez tuku je možná zdravé, ale rozhodně není chutné. Prostě tomu něco (ten tuk;-) ) chybí. Je to stejné, jako s nízkotučnými jogurty, sýra apod. Prostě to není dobré.

michal dea 27.08.2022

budes asi hodně tlustá ty kundo

vera 04.11.2018

Když si chci připravit nějaké maso bez tuku, používám pečící rukáv nebo sáček. Nepotřebuji kupovat tak drahé nádobí. Ty sáčky na pečení mi kdysi vozil manžel z Německa, po roce 1989 se daly koupit v supermarketech, teď vymizely, ale našla jsem je v internetovém obchodě a nechala si jich poslat zásobu. Jedno balení, kde je 10 sáčků, stojí do třiceti korun. Upeču, maso přendám na misku, sáček vyhodím do směsného odpadu. Nádobí nemusím umývat, a doba pečení je krátká, protože v sáčku vzniká přetlak.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat