Komentáře k článku

Ondřej 21.11.2018

od 15 ledna 2018 nekouřím a ta očista těla byla úžasná cítil jsem každým dnem jak tělo děkuje.bohužel 21.10.18 jsem zase začal kouřit,ale já zase přestanu jde to uplně v pohodě

MARIE DUŠÁTKOVÁ 21.11.2018

Když jsem definitivně odešla do penze, ROZHODLA JSEM SE, že kouření nechám a tak se i stalo.Ze dne na den, bez problémů, jen jsem přibrala a musela to shodit a k tomu je třeba také pevné a jasné ROZHODNUTÍ.Kdo potřebuje jakékoli pomůcky, si NIKDY nepřizná, že přestat nechce. Je to jednoduché, ale je to tak, ostatní je nanic a jen KECY.

Roxy 19.11.2018

Taky přidám do "mlýnku".Nekouřím od 2.září(tedy za tu dobu mám za s sebou 6 krabiček,jednoduše si občas cigarety koupím,vykouřím a tím si dodávám odvahu,že když řeknu - další za týden,nebo 14 dní - tak to dodržím).Mám radost,že nejsem závislá,ale dovedu si poručit.Už mě neovládá kouření,ale ovládám já sama sebe - dobré nééé?!!

Nada 19.11.2018

Na každym záleží jestli přestane je to vule

Riči 19.11.2018

Mudr.Finda CHomutov zaručeně pomůže.Nekouřím za měsíc to bude rok.

Cojávim 19.11.2018

Jediná pravda je, že to je jen v hlavě... Je to o vás a triky nefungujou bud chcete nebo ne...

sowda 18.11.2018

Mám jinou zkušenost. Zbavit se zásob, vyhodit cigarety je špatné. Každý kuřák ví, že když nemá cigarety po ruce, tak je nervózní. Já jsem nosil otevřené cigarety i zapalovač u sbe asi dva měsíce a ten fakt, že jsem si mohl kdykoliv zapálit, mě uklidňoval. Přestal jsem ze dne na den, kouřil jsem víc jak čtyřicet let a od 20 do 40 cigaret denně. V průběhu posledních deseti letech ani jedna cigareta.

LaSabe@seznam.cz 18.11.2018

Se všemi kroky odvykací kůry mohu jen souhlasit. Moje zkušenost s odvykáním se liší jen v detailech. Po téměř 40ti letech závislosti na nikotinu (20 cigaret/den) po pětidenním kurzu jsem byla vyléčena a s cigaretami na "0". Vedle zásluhy skvělé lektorky mi pomohla kohoutková VODA, kterou jsem si "špejlovala". Na celý bdělý den jsem rozdělila obyčejnou špejli na šest dílků; jeden dílek = necelý čtvrtlitr vypité vody (jen vody, ne káva,čaj,pivo,víno,tvrdý alkohol,polévka), tzn. šest velkých hrnků během dne. Vedle toho při každé chuti na cigaretu ještě další menší příjem vody. Prvotní a nejdůležitější moment celé cauzy však byla otázka: CHCI přestat kouřit? ANO nebo NE? Pokud bude odpověď, že asi úplně NE, je zbytečné s odvykáním začínat. Všem odvážným a vítězícím nad nikotinem upřímně blahopřeji! Čeká je skvělá a navždy trvající s v o b o d a!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat