Komentáře k článku

R 01.03.2019

Mám s arganovým olejem výbornou zkušenost. Nejlepší jsou dovážené přímo z maroka a certifikované. Používám od Organical.Nezanechává mastný film.

Marie 25.02.2019

Loni jsem si několik lahviček koupila v Agadiru. V jejich súku vám přímo před očima vylisovali arganové oříšky na počkání. Nějaký další olejíček jsem si koupila ve značkovém obchodě a další u jejich byznysmenů, ten se mi zdál být nejlepší. Bohužel, žádné zázraky se nekonaly, asi jsem už moc stará a nic mi nepomůže. Rozdíl byl pouze v tom, že některý se krásně vsákl a měla jste pocit heboučké pleti, jiný byl mastnější.

J Marie 25.02.2019

Arganový olej používám několik let. Nevím, jestli se koná zázrak ohledně vrásek, možná bych stejně vypadala i po krému kupovaném v drogerii, ale pozitivní na něm je, že narozdíl od veškeré kosmetiky neobsahuje chemii...

Vivi J 26.02.2019

Arganový olej používám asi půl roku, dávám si ho i pod krém ráno a nic. Starším ženským už nepomůže žádný "zázračný krém ani olej. Tam už jedině plastika a někdy ani ta ne :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat