Komentáře k článku

Zita 24.04.2022

Pravidelně sportuji kolo,plavání,turistika.

Ájja 24.04.2022

Zadat suroviny do kalorických tabulek a sacharidy pěkně naskáčou. Tukožroutský nápoj? Zase blábol, vodu s citrónem piju snad dvacet let, každé ráno, pravidelný pohyb v bazéně i fitku, kolo, chůze, sladké jím s mírou, váha v pohodě a celulitidu mám pořád. Na tuky platí vyvážená strava, přísun bílkovin a pohyb. Příjem musí být v deficitu k výdeji, žádný nápoj to nezachrání.

Jiří 23.04.2022

odšťavňovač vlákninu odstraní mixér ji znehodnotí. Fruktóza ze tří kusů ovoce bez vlákniny zahltí jatra. Spustí se polyolová dráha a vše uložíte v podobě tuků pokud to zopakujete častěji skončíte se ztučnělými játry, diabetem, vysokým tlakem. Fruktóza se metabolizuje v játrech stejně jako alkohol, více než jeden kus ovoce ( ovšem celé ovoce s vlákninou) je toxická hladina kterou játra nedokáží fyziologicky odbourat bez zmíněných nežádoucích dopadů na zdraví. Tento recept tedy ohrožuje zdraví.

Vera 23.04.2022

Je to vrozené. Sportuji a cvičím celý svůj život. A stejně se mi na stehnech ukládal tuk. Moje matka se v životě nehla a nohy má jak šestnáctka, a to jí je už hodně přes osmdesát.

Siraellen 23.04.2022

pravidelně cvičím

Dana 22.04.2022

Mám. Strašně ráda citrusy pomelo grep pomerance citrony vždy ráno na lacno si vylisuji šťávu. Z citrusu a vypiju za nějakou dobu začne se mi odehrávat v těle určité chemické procesy a blahodárný pocit je mi lehko jsem. krásné vypraznena mám celý den dobrou náladu měla jsem cukrovku brala jsem jen prášky na kontrole u lékařky mi na měřily správné hodnoty prášky už neberu a vše mám suprove cítím se velice dobře a je mi 60let a užívám si důchodu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat