Komentáře k článku

Míra 15.02.2022

Dělal jsem mast z heřmánku, chrpy, olivový olej. Po namazání očních víček oči pálí a když je jdu opláchnout, tak to až štípe. Někde jsem četl, že na oči jsou modré byliny, obzvlášťe ta chrpa. Kupuji heřmánkovou mast z lékárny, ale dnes si řekla o 150 kč a to už je hodně, mam za to, že jsem jí kupoval za okolo 70- 80 korun. Zkusím toto a uvidim, jen bez toho kadidla.

kamila76 10.03.2020

Fajn.

VikiBrno@seznam.cz 10.03.2020

I lidé z vesnice jezdí na nákupy do města. A protože jsou na zvyklí, tak umí plánovat. Připisují co doma chybí na nákupní seznam a jednou za čas vyrazí doplnit zásoby. Neni to o čase ale o chtění. Někdo si prostě rád vyrobí co nejvíc věcí doma, bez spousty chemie a éček a tak zkouší co kde slyšel nebo četl a je rád když to funguje a spočítá si kolik ušetřil. Jiný jen kouká do mobilu, neumí nic, o nic se nesnaží ale dokáže vymyslet velkou spoustu plků jak je nejlepší to koupené.

To víš že jo 09.03.2020

Výborně, děkuji. takže si zajdu do lékárny, do obchodu pro olej a do kostela pro kadidlo,( vtip) a pak spatlám oční krém, o jehož zdravotních účincích na oči nevím nic. Z minuty se stane pár hodin( na vesnici, kde jezdí autobus třikrát za den). Dobrá rada nad zlato.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat