Komentáře k článku

Jana 26.11.2020

Dělají si z nás prdel :D :D já mám taky elektro antiperspirant a nedala bych ho z ruky! Nechápu že se nepoužívá místo běžných antiperspirantů. Je nejlepší!!

Nikolas 05.11.2020

Elektrošoky :D. To je dobrý, aby se toho někdo nelekl tak uvedu na pravou míru: nejsou to žádné elektrošoky, když už tak elektroterapie, velmi slabý proud který léčí nadměrně se potící lidi! Já používám electro antiperspirant, funguje luxusně. Jednou za čas si spravím proceduru a jsem v suchu. Co víc si můžu přát?

Helena Stalzerová 22.07.2020

Ráda bych i zaplatila, ikdyž moc peněz nemám, ale můj problém je hlavně hlava. Potí se mi tak, že místo teče do očí, vlasy mám mokré, nestačím to utírat a mokrá jsem až po prsa jak mi pot zatéká. Nemůžu se učesat, nalíčit a stydím se. Je to ale celoročně, v zimně mi pot přimrzá k bradě a zmrzlé vlasy i když je mi na tělo zima. Celou zimu nám rýmu. Nevím kam se obrátit na jaké odborníky. Normální doktoři mi říkají, s tím se nedá nic dělat. Jsem zoufalá. Mám to několik let a pomalu se to zhoršuje.

milan 13.04.2020

Přípravky s obsahem hliníku-antiperspiranty fungují pouze lokálně,při pravidelném použití si pot najde cestu jinudy a pak se člověk potí i na místech ne zcela běžných mnohem víc.

Roxy 13.04.2020

Na to abych dávala tisíce doktorům na to nemám,tak mi nezbývá nic jiného než tiše trpět a myslím si,že nejsem jediná.Ty návrhy jsou fajn,ale kde na to vzít a nekrást - to už nikdo neřekne!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat