Komentáře k článku

XYZ 13.04.2020

Banány se natírají, to je novinka! Také bych chtěla vidět toho bl..a, který při loupání banánů ho nedrží za stopku, ale naopak a chce loupat od stopky. Paní autorko, to si z nás děláte srandu, že? Co máte v hlavě místo rozumu?

Msky 13.04.2020

Nevím, kde dotyčná expertka čerpala svá moudra, ale zdá se, že považuje lidí za nesvéprávné, kteří potřebují poradit i s vlastním vyprazdňováním... *21**20*

Jirka 14.04.2020

Také nás poucte, že se namazány' chléb nejí namázanou stranou dolů,nebo že hrnek s kávou se neobrací dnem vzhůru.

Radgost 14.04.2020

Banán se správně loupe jedině od stopky!

JASAN 15.04.2020

Banán oloupaný od stopky je jako zlomené víno. Loupejme je správně od spičky, jak se to má.

Radgost JASAN 15.04.2020

Toho vína jste si přihnul více než je zdrávo, jak vidět. A o banánech víte méně než jen zbla. Vždyť loupat přijde jej jen od stopky, vy bláho...

Steyv 16.04.2020

A kde je tu slovo o té slibované etiketě? Když radíte jak skladovat a loupat, nemluvíte přece o etiketě🙁

JASAN Steyv 21.04.2020

Loupat banán od stopky jako primitivní opice, to nesporně je prohřešek proti etiketě. Etiketa velí loupat banány od špičky, to má paní redaktorka správně.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat