Komentáře k článku

Jan 14.08.2020

My skladuje česnek jak nám poradil jeden prodejce. Do větší sklenice například od okurek dáme zhruba do jedné pětiny sůl a rýží - půl na půl a pak naplníme česnekem (samozřejmě celé paličky).Nahoře uzavřeme plátnem a provázkem. Stáčí pak umístit do temna a pokud možno na chladnější misto. Támkhle vydrží víc než půl roku. Samozřejmě je možné průběžně odebírat.

miky 14.08.2020

koupim ho a všechen sežeru

Daniela 14.08.2020

Otec uplete z cesneku venec a ten povesi ve sklepe. Pak se vzdy utrhnou 1-2 hlavicky a daji do kuchyne ke spotrebe.

bedrson 13.08.2020

česnek je bomba

Alena 13.08.2020

Česnek patří do každé kuchyně, já ho dávám skoro do vsech jidel.

René 13.08.2020

Skladuji ho i se stonkem jako kytku ve vaze. Parada

Irena 13.08.2020

Uvázán do kytice a zavěšený v chladu vydrží až do jara

Ivan 13.08.2020

Mám česnek v kuchyni v ošatce na poličce a vydrží až do června.

Ladislava Ivan 17.08.2020

Také to dělám a splní i dekoraci v kuchyni.

Mariya 13.08.2020

Ne umim varyt bez cesneku

Ardnij Mariya 14.08.2020

A psát bez chyb...

Petr 13.08.2020

Domácí uzené s česnekovou omáčkou. Pohodlně s XXL generátorem z Linykuchar.cz

Hnilička 13.08.2020

"Česneku je dobře v chladu, ale zimu rád nemá! Nedávejte ho proto v žádném případě do lednice, protože v takovém prostředí by se mohly tvořit bakterie." - co je to za blábol, proboha?

ssybera 13.08.2020

Já skladuji na radu jedné pěstitelky ve sklenici s rýží. Stonek zapíchnu do rýže jak kytku a mám vystaráno,...:--)

Ladislava ssybera 17.08.2020

Děkuji a velice zajímavé...vyzkouším

Kopečková 13.08.2020

jeden rok jsem ho měla uskladněný ve spíži jako kytku ve vázi a vydržel až do nového, od té doby jsem takový neměla

Petr Duda 13.08.2020

Mám každou zimu česnek uloženy na polici v kuchyni a to tak, že na špejle napichám neseříznutý česnek a dám hlavičky nahoru Spolehlivě v,drží celou zimu!!!

Jana Nováková 13.08.2020

Suchý, zbavený suchých kořínků,ponechám asi 10cm stonek. A tím ho napíchám do suché kostky na tvarování kytic. Takto připravení uložím na chladné , tmavé a suché místo v bytě . Takto vydrží celkou zimu, pokud ho nespotřebuji dřív.

simk ludek 13.08.2020

nad zlato

Dagmar 13.08.2020

Česnek nad zlato.

Jana Oswaldová 13.08.2020

Používám jak čerstvý, tak vařený do omáček,polévek a na pečení.

Zlata 13.08.2020

Dáváme ho snad do všeho, kromě sladkého

Milan 13.08.2020

Bez česneku ani ránu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat