Komentáře k článku

Helena 14.11.2022

Dobrý den. Překvapuje mne, že v článku o výrobě mandlového mléka se doporučuje namáčet mandle přes noc a potom vodu slít. O mandlích se tvrdí, že velice snadno uvolňují do vody hořčík, což je asi jedna z nejdůležitějších složek mandlí. Potom nechápu, proč před výrobou mléka mandle namáčet. Já to nedělám a mléko je výborné.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat