Komentáře k článku

Marie 09.06.2021

pravidelně ráno piju sklenici teplé vody s jablečným octem

Milena 01.05.2021

nepiju vodu ale teplý čaj

Drahuška 08.02.2021

Muj den začíná sklenicí vlažné vody.

Věra 07.02.2021

Jednoduše se ráno potřebuji napít, to snad každý, nebo ne?

Pavlína Věra 08.02.2021

Já ne. Po probuzení nemám vůbec žízeň. Dělám si čaj až po příchodu do práce. :-)

chocholouš 07.02.2021

To jsou zase rady. Už dávno je prokázáno, že snídat se nemusí. Je to lepší, než když do sebe člověk narve něco, aniž by měl pocit hladu.

Pavel chocholouš 08.02.2021

Nechcete zavolat Chocholouška?? Asi v hlavě moc nemáte že jen veverku která běhá jak křecěk na běhátku snídaně je základ dne! Z čeho chcete bejt aktivní když nemáte emergii? A energie se bere kde? Z jídla! Nebo do sebe kopnete kafe? V létě když jsou vedra také nemam hlad to mam bejt klidně dva dny bez jídla? Váš argument je argument cca 13 letého fracka!

Ales chocholouš 08.02.2021

Ale blbost, Chocholouška na tebe. Ji a studie zase říká, že pokud nemá člověk hlad, nemusí snídat. To neznamená, že první jídlo bude oběd, ale třeba v deset hodin jakkoli nazvaný příjem jídla. Tělo si vezme energie z tuků.

Aster chocholouš 08.02.2021

Pavel - soudíte všechny podle sebe? To asi není úplně v pořádku, co? každý člověk je originál a tak mu vyhovuje něco jiného - jen blázen bude dělat věci, které mu nevyhovují. A mně je už od dětství po jakékoli snídani blbě - takže už roky snídám kafe a jím až kolem 10 - 11 dopoledne a světe div se - žádné problémy se zažíváním ani s váhou nemám. A pracuju mimo jiné i fyzicky, takže vaše zcestná teorie o nedostatku energie je mi k smíchu - váš argument není hoden ani toho třináctiletého fracka :P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat