Komentáře k článku

Klára 14.04.2023

Potom co mi u dcery diagnostikovali alergii na pyl a pak se k tomu ještě přidala alergie na plísně to doma celkem dost řešíme, protože žijeme ve starším domě, který je k tomu bohužel víc náchylnější, tak to musíme hlídat a řešit. Celkem zajímavý přehled o plísních jsem si přečetla tady https://institutzdravehobydleni.cz/dum-a-stavba-zdrave-bydleni/zdrave-bydleni-bez-plisni/, takže už vím, na co si dát bacha a čemu se třeba vyvarovat, pokud budeme řešit nějaký větší zásahy a likvidace.

Siraellen 07.04.2021

ano, velmi často

Barbora Hrdinová 06.04.2021

Zdravím, ideální pro efektivní větrání bez tepelných ztrát topením je s rekuperací. Mrkněte se třeba na www. recuair.com. specialisté na rekonstrukce.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat