Komentáře k článku

jana 02.09.2021

hodně používám při vaření a na čaj

Zdislava Nováková 02.09.2021

V polévkách a omáčkách nesmí chybět

Věra Straková 02.09.2021

Pěstuji si vlastní už mnoho let používám hojně do polévek onáček a čaj

Dá se koupit? Věra Straková 05.09.2021

Chtěla bych ho sehnat

Maršálek.Milan 02.09.2021

Mám ho rád do omáček.

Viktoria 02.09.2021

Pěstuji si svůj vlastní

Gabriela Trnavská 02.09.2021

0907654903

Štefan 02.09.2021

Bobkový list používáme stále. Pamatuji, od mala jak máminka o něm mluvila, že to je koření a přidávala ho do polévek, omáček, nakládané zeli, do okurek i pod maso... bobkový list nesměl chybět. Z dovolené z Chorvatska jme si vždy vozili. Pan domácí Gazda nám vždy dovolll natrhat... (mě l velké stromy) Bobkový list je nejlepší usušený, podrcený nebo pomletý...Skoro denní potřeba... Výborný je zavarený s kapii v sladkokyselém nálevu. Teď si ho pestuji na balkoně, ale trvá několik let než vyrote, aby se mohl stříhat pro potřebu. V jižních státech si z něj dělají živé ploty.

Ľudovít Gluštik 02.09.2021

Sám si ho pestujem

Kvetoslavavesela@gmail.com 01.09.2021

Používám všude, kde můžu

Elena Kriakova 01.09.2021

Bobkový list používam do rozličných jedál...

Helena Vaculíková 01.09.2021

Bez bobkového listu se chutně neuvaři

Helena Vaculíková 01.09.2021

Bez něj se dobře neuvaři

Dasa 01.09.2021

Bobkový list dávám do rajské omáčky. Jinak moc nepoužívám. Ale začnu mám velké problémy že žaludkem

Alžběta Žingorova 01.09.2021

Používám ho v kuchyni hodně často na vaření i jako odpuzovac molu.

Vlasta 01.09.2021

Přidáváme do svíčkové , do láku na steril. Okurky ,do omáček , kečupu , všude kde si myslíme , že by chutnal

Nataliya Panova 01.09.2021

Napište prosím jak se připravuje bobkový list v receptech .dekuji

Václav 01.09.2021

Bobkový list nesmí v mé kychyni chybět! Na omáčky, do vývaru, do zahuštěných polévek typu bramboračka, houbovka a pod.

Miluše 01.09.2021

Super koření v mé kuchyni nesmí chybět.

Jiří Bittner 01.09.2021

Používám ho i s hřebíček na cukrovku a snižují cholesterol.3hřebíčky a 3lisky bobkový zalít horkou vodou a vylouhovat.v 1 třetinové sklenici .pít 1lok denně

Vlastislav Fikáček 01.09.2021

Vavřín je mé oblíbené koření

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat