Komentáře k článku

Siraellen 19.02.2023

Miluji ryby

Jirka 16.02.2023

Bláboly, ala Seznam a Novinky. Kdopak si tento článek asi objednal?

Mike 16.02.2023

Někdo by měl této výživové "expertce" říct tu novinu, že dnes jsou chemikálie a toxické látky už skoro úplně ve všem. Pojídání několika ryb za měsíc se toho už moc nezmění.

Zdenek 16.02.2023

Článek založený na tom, že to může obsahovat, nebo že to prý obsahuje a obsahuje údajně... je úplně k ničemu. Korunu tomu dala autorka, když se zeptala, jestli máme chuť na pstruha, tedy rybu, která je indikátorem čistoty vody. Ukazuje to na absolutní neznalost toho o čem píše.

Tony Zdenek 17.02.2023

Pstruh je chován v nádržích a krmen granulemi. Pstruh se běžně nasazuje do rybářských revírů jako dvojroček, tam chvíli přežije než je uloven. Indikátor čistoty vod je tam, kde se rozmnožuje. Dravé ryby v sobě ukládají “chemické dobroty” z ryb, které sežerou, tedy je koncetrují toxické látky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat