Komentáře k článku

pepa 20.07.2023

kdysi lidé žili a jedli v přírodě a žádnou hygienu neřešili. Přes občasné problémy jich většina přežívala i dnešní "hrůzostrašné prohřešky". Pokud člověk nebude vyložené prase, pak běžně umyté a používané nádobí nebude nebezpečnější než naše ovzduší a hygienické, (sterilní) leč částečně jedovaté potraviny (alespoň dosud nebylo)

Jan 20.07.2023

Zase jeden nesmyslný titulek, aby přitáhl pozornost. Používání gumové špachtle není závadné, ale je třeba si dávat pozor při čištění.

Jana Jan 20.07.2023

Máte pravdu, ale tu s tou tmavě oranžovou gumou a dřevěnou rukojetí jsem vyhodila, guma se začala na krajích drolit a rukojeť po čase vypadávala.

Jana 19.07.2023

Stěrku používám z OD Ikea, nesnáším zbytečné zbytky v misce a plýtvání. Když vidím některé kuchtíky, jak jogurt nebo těsto vydolují jen lžící, plácla bych je po ruce. Místo v míse skončí zbytek těsta v odpadu. :-(

Lenka 19.07.2023

Myslíte stěrku? Stírá strany stěn - stěrka - nemusíte pořád je používat překladač a někdy použít selský rozum...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat