Komentáře k článku

Hubert Vostoupal 03.04.2024

Vařené vejce s nastrouhaným křenem přelité máslem,nebo jablkový křen to bych mohl pořád

Irena Benešová 03.04.2024

Mám ho ráda někdy třeba Křenová omáčka

Mira 02.04.2024

Ovárek nebo červená řepa s křenem to je delikatesa😋

LAADISLAV 02.04.2024

Ovar nebo vepřové koleno si neumím ani představit bez křenu stejně jako kysané zelí!

eda 02.04.2024

dělám si vejmrdu ,dá se jíst ke všemu.

eda eda 02.04.2024

tchýně si dělala vejmrdu a přdala červenou řepu

Hana 02.04.2024

Křen nakládám na podzim se zelím.Je to skvělé.

Heda 02.04.2024

Křen si dávám s jablky já ho miluji

Pavel 02.04.2024

Nepochopil jsem, proč je chyba dopřát si křen ke klobáse nebo párku.

Eva Cermanová 02.04.2024

Já strouhaným křen přidávám i do bramborového salátu.

Kamil 01.04.2024

Často používáme jako přílohu, do pomazánky či jako křenovou omáčku. Je super.

Rosťa 01.04.2024

Miluji ho na všechny způsoby , je to lék, léků.

Antonín 01.04.2024

No tak nevím, ale tak jak mě upozornil lékař na nefrologii, vysoký obsah draslíku ledvinám naopak v jejich funkčnosti škodí. Tak že kdo se v tom má vyznat ! Nevím, kdo tyto články pořád píše, ale neměl by je zcela jistě psát nějaký laik, který si někde něco přečte a pak si hraje na znalce. Křen konzumuji řadu let, ale to co se dnes v obchodech prodává, to je oproti křenu narostlém v přírodě nebo zahradě na divoko úplný slabčák. Pamatuji dobře na domácí zabíjačky, kdy se k ovaru podával nastrouhaný křen, to byla síla, to tekly slzy a běda špatně se nadýchnout. Stejně tak chutnala i křenová omáčka a buřty s křenem byly pochoutkou. Ovšem tato doba kulinářských dobrot je nástupem odporných a mnohdy i závadných šmakulád ze supermarketů nenávratně pryč. Likvidace venkova, která již řadu let probíhá nese kýžené ovoce a zahraniční šmejdi zde úspěšně krmí lidi hnusem, který by v mnoha případech patřil spíše do kafilérek a o který se ve skutečnosti ještě kupující perou ve slevách.

Ladislav Antonín 02.04.2024

Souhlasím s panem Antonínem

Zdena 01.04.2024

Miluji jablkovy křen

Iren 01.04.2024

Jime ho jen k masu.Mast z krenu je ale zajimava proto ji udelam

Hana 01.04.2024

Křen chutný a zdraví je nejlepsi

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat