Komentáře k článku

Eliška 27.11.2010

A více jak polovina štíhlých si myslí, že jsou baculky. To je jak s vlasy, jedna chce mít rovně a druhá kudrnaté. Jak se říká, kdo chce moc, nemá nic.:-/

N 26.11.2010

Ta na pvním obrázku je pěkně štíhlá, není to žádná vychrtlina jak píše-Shamira.....

26.11.2010

Nevidím na tomto článku nic špatného ani divného. Nejde v něm o obouvání se do tlustých lidí. Jde o to, že právě např. díky článkům typu "mějte se ráda jaká jste" apod. (+ i zmíněný fakt, že obézních lidí přibývá), se někteří lidi začnou skutečně "mít rádi". Ale takovým stylem, že nemají tendence se sebou nic dělat. V článku nejde o to jestli jsou hezčí holky s váhou 50 kg nebo 150 kg, ani o nějaké slovíčkaření a přesnou definici slova "boubelka". Jde o zdravotní rizika, která nadváha přináší.

ty 26.11.2010

Souhlasím. Holka může být tlustá a líbit se sama sobě (i ostatním), ví o tom, že má trochu kil navíc, ale nevadí jí to. Ale ty sádelnatý američanky ani nevědí o tom, že je něco špatně

xranger 26.11.2010

Já mám rád holky s dobrou (ano, myslím tím štíhlou) postavou a zdravým vztahem ke sportu. A nehodlám se za to omlouvat.

xranger xranger 26.11.2010

btw. osobně neznám žádnou, který by "pár kg navíc" slušelo

weru 25.11.2010

doprdele, no a co? nejde snad jen o to co si myslíme sami o sobě? Oni z nás dělaj kretény? ať jdou s takovejma kecama někam... ty jsi ty, já jsem já a tak dáváme dohromad celý celek odlišných lidí ,-) ,,buď jakej seš to je tvůj úděl, nikdo ti neřekne že žiješ aby umřel,, :-)

Míra 45 25.11.2010

já osobně mám raději plnoštíhlé a třeba i trochu baculky, vychrtlé anorektičky se mi hnusí a různé přihlouplé miss soutěže apod jsou mi odporné. A ta druhá není neforemná - je svá, s hezkým zadečkem a celou postavou. Pokud vstává v 5,00 do práce, kde je celý den, naběhá km jako na závodech, stravuje se za poklusu (zdravotní sestry, prodavačky, řidičky mhd ... a ne sl... z kanceláří a jim podobné) nedivte se, že nezbývá čas ani nálada, po dalším maratonu doma, na fitko a dementní diety.

Misa 25.11.2010

Tenhle clanek mi prijde vazne nesmyslny..Ne kazdy se rad podiva na zenskou ktera je same sadlo ale to same plati ze nekdo nesnese pohled na holku ktere trci zebra.Taky by se mel kazdy pozastavit nad tim jestli zenska ktera je ''tlusta'' si za to muze sama a kazdy den se cpe hranolkama a nebo jestli ji zdrave tak jak ma ale ma nejake zdravotni problemy..Nemyslim si ze by zena pri tele mela pocit ze je ''na tom vlastne dobre''jak se pise v clanku jen proto ze vidi na ulici zenu ktera ma taky kila navic..Spis mozna ma pocit ze neni jedina a nema kdo vi jake deprese..Neodsuzujte lidi o kterych nikdo nevite jake maji zdravotni problemy a jen kvuli tomu ze jsou pevni,protoze i takovy lide si zaslouzi to co vsichni ostatni(neni to myslene tak ze je kazdy odsuzuje je to spise myslene vseobecne)

Shamira 25.11.2010

Navíc je něco jiného mít nadváhu třeba 7kg u někoho urostlého,ke komu to sedí a něco jiného 20kg u holky která má 155cm a je drobná že jo.

Shamira 25.11.2010

tak to je mazec tenhle článek. Ta první neni normalní ale dost hubená, ta druha neni baculka ale je dost neforemna a spis už ma k tlouštce.baculku si predstavuji jak ozenu oblou nikoliv tlustou.Řekla bych že je v tom docela rozdíl.Jistě pro někoho je baculka i holka co má 60kg ale nebudu mluvit o magorech. Boubelka či baculka je žena krev a mlíko s větším poprsím.Nikoliv však špekatá matrona. Boubelka nerovná se tlustoška. Za druhé normalní postava té první slečny nevím...neberu normalní postavu někoho komu sou vidět žebra. A když si BACULKA myslí (baculka ne obezní hroch) že je hezka..no a co? Je spousta holek co mají kg navíc a jsou to kočky a prostě jim to tak sluší. To jsou furt članky dokola.Jeden říka..budte svá...jste krasna..druhej...propaguje postavy jak z koncetráku.nechcete se zabývat něčím užitejčnějším???????neříkam že obezita je ok, ale řešit každé kilo je nemoc.*4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat