Komentáře k článku

Vladimír 25.02.2018

Bez vyřešení skutečné příčiny revmatoidní artritidy (RA) nepřináší aplikace kortikoidů ani léků na bolest trvalé výsledky. Příčinou vzniku RA jsou určité potraviny v naší stravě, způsobující zánětlivé poškození střev a následné autoimunitní reakce těla, které napadají a ničí naše vlastní tkáně. Konkrétně u RA jsou takto ničeny tkáně velkých kloubů. Používám testy, které určí, jaké konkrétní potraviny Vám tyto reakce v těle vyvolávají. Poradím, jak si upravit stravu, abyste si RA sami trvale odstranili, zbavili se bolestí a kortikoidy jste nepotřebovali. Kontakt 608 155 338.

anastaziaa 30.07.2016

Stav, mě to pomohlo uplně zázračně.

Klára 29.07.2016

Vážně no to kdyby mi tak pomohlo, to by bylo perfektní. Tak se pro něho stavím do lékárny snad mi takhle taky pomůže.

anastaziaa 28.07.2016

No v tomhle věku už je potřeba nějakou tu kloubní výživu brát, u sportovců každopádně, zkus ten Gel Activ, já jsem dřív nemohla už skoro nic a teď jsem jak rybička.

Klára 25.07.2016

Sportuju a v 46-ti už mě klouby hodně bolí :-/

anastaziaa 22.07.2016

Osvědčená kloubní výživa je za mě Gel Activ Proteo Enzyme Q - působí protizánětlivě a protibolesti, kombinuje kl.výživu s enzymy narozdíl od jiných přípravků, takže opravdu rychle pomáhá. Já jsem ráda, že jsem na ni narazila, hrozně mi to pomohlo.

Linda 11.12.2014

Priessnitz jsem dostala loni na vánoce od dcery, po 2 měsících jsem opravdu pocítila veliký rozdíl, klouby mě tolik nebolí, lépe se mi vstává a zase můžu sporotovat jako dřív :) nejraději mám běh :)

Petra 10.11.2014

Souhlasím, na bolavé klouby mám taky vyzkoušený Priessnitz, beru ho pravidelně, takže mě klouby tolik nebolí, necítím už ani změnu počasí a ráno se mi mnohem lépe vstává, nemám je vůbec ztuhlé...

Hanka 02.05.2014

Mě na bolavé klouby pomohl Priessnitz kloubní výživa. dostala jsem jí na Vánoce od dcery, už jsem vybrala 3 měsíční balení a v lékárně si koupila nové. Je fakt super, klouby už mě tolik nebolí jako dřív..

Petra Hanka 20.05.2014

Já jsem na klouby trpěla už od mlada, teď v 50ti jsem myslela že to bude ještě horší, ale dostala jsem na Vánoce kloubní výživu Priessnitz, a prozatím musím zaklepat, bolesti začínají ustupovat:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat