Rozehrajte léto v rytmu olivových her!

Rádi byste udělali něco pro svoje zdraví, ale nevíte jak na to? Inspirujte se u dávných Řeků, kteří již v antických dobách věděli, jak si zdravě pochutnat a začněte připravovat pokrmy s použitím kvalitního olivového oleje.

Nahraďte klasické tuky olivovým olejem, který se hodí do studené i teplé kuchyně, a odlehčete tak svůj jídelníček. Olivové oleje mají kromě nezaměnitelné chuti také velmi pozitivní účinky na lidské zdraví. Máte-li tedy chuť na lehký letní salát, pořádný kus grilovaného masa nebo na něco sladkého, s kvalitním olivovým olejem zvládnete vše.

Olivový olej na každý den

Užijte si léto zdravě a chutně a použijte olivový olej k vyladění svých oblíbených jídel. Na grilované maso nebo do salátu se hodí Minerva Extra panenský olivový olej, který mimo jiné skvěle poslouží i při pečení sladkých dobrot. Vyrábí se výhradně lisováním za studena, díky kterému si zachovává vynikající aroma. Je jedinečnou ingrediencí, která by neměla chybět v žádné kuchyni. Má výraznou chuť čerstvých oliv s příjemným aromatem a velice nízkou kyselost. Kromě lahodné chuti dodává tělu vitamíny, které posilují imunitu a podporují trávení.

Doporučená cena za balení 0.5 l: 184,90 Kč

Více o řeckých olivových olejích Minerva naleznete na www.minerva-foods.com/cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat