Komentáře k článku

Julča 12.10.2020

UroPerfect manózu rapid taky užívám když mi začíná zánět a zatím mi to vždy zánět rozehnalo

Mnada Julča 12.10.2020

Mně se hodně ulevilo, že mi to zabírá, protože do té doby jsem vždycky měla strach třeba i jen kamkoliv jet, abych zase neskončila se zánětem, takže tohle je super.

Mnada 23.07.2020

Jediná věc co mi opravdu pomáhá když tomu chci předejít je UroPerfect Manóza rapid https://www.lekarna.cz/naturevia-swiss-uroperfect-manoza-rapid-10-sacku/. Když cítím, že se mi to rozbíhá tak nasadím a zatím mi to vždy zabralo a nemusela jsem k doktorovi pro antibiotika, chce to ale podchytit včas.

Majka Mnada 25.09.2020

Také mi to paní lékárnice posledně doporučila a opravdu mi to vždy zánět rozežene.

silvie 02.10.2017

Také jsem jedna z těch, co na záněty trpí..., vyzoušela jsem lychořeřišnici, brusinky a mnoho dalšího. Potom už jsem musela mít dokonce antibiotika..., při dalším zánětu mi doktorka doporučila Urosal Lady a od té doby mám klid..., na každého platí něco jiného hold..;-)

Silvie silvie 02.10.2017

Lichořeřišnici :D

Sandra 04.09.2014

Tak já musím přidat příspěvek s tím, že chci mnohokrát poděkovat za článek i tip na řešení problémů. Před 2 lety jsem porodila. (Podotýkám ,že do té doby jsem měla zánět močových cest asi jen jednou jako dívka kolem 14, to jsem tenkrát asi někde dlouho seděla na zemi nebo něco takového. ) NO A PO PORODU TO ZAČALO!ASI MI OSLÁBLA IMUNITA A JÁ TRPĚLA PÁLENÍM A POCITEM NA ČŮRÁNÍ CO CHVÍLE, NEMLUVĚ O TOM, ŽE POPORODU JSEM POVOLENÉ I SVĚRAČE, TAKŽE I TO SEMO TAMO CVRKNUTÍ SE MI ZE ZAČÁTKU NEVYHLO. ŘEŠENÍ: na posílení svalstva jsem začala po šestinedělí cvičit a na zánět jsem vyskoušela právě zde zmíněnou Uroval manosa Akut od Valosunu, požívám asi půl roku a jsem bez potíží, navíc jsem zjistila že mají své stránky kde mám po registraci 30% slevu na vše, tak tam kupiji i laktobacílky na imunitu.Když už objrdnávám tak ve velkým!!!XD Pro vendy: Nikdy by mě nenapadlo spojení zuby a močák!!!:-O

Tereza Sandra 17.09.2014

Já to měla dost podobně jako Sandra, po porodu jsem začala mít se záněty velké problémy, ale spojitost s posílením svalstva pánevního dna mě teda nenapadla (koneckonců spojitost se zuby už vůbec ne!), nicméně jsem záněty léčila taky urovalem akut a řeším to tím dodneška, i když už je nemívám tolik, jako dřív, tak jsem pořád schopná rozpoznat příznaky začínajícího zánětu včas na to, abych zasáhla, než se zánět naplno rozjede a zaberou už jen antibiotika.

Vlasta Tereza 10.10.2014

Dobrý den já tedy musím říct, že původ mích zánětů je poněkud delikátní, mívám je často po sexu. Poslední dobou mi ale bývá dost zle od želudku po tom co mi doktorka nasadí antibiotika, tak se právě koukám, jak na zánět, aniž bych musela atb brát. Musím říct, že mám stálého pratnera, dodržujeme veškeré hygienické oparření před stykem a přesto se stále vracejí... Tak asi skusím taky tu vaši manozu, četla jsem na hodně vebech , že ta D-manosa je na tohle super. Tak uvidím, za odstranění mých potíží to vykoušet určitě stojí!!!*2*

Alice Vlasta 29.10.2014

Vím přesně o čem mluvíš a příčina je to sice delikátní, nicméně ne neobvyklá. Sama chytnu zánět téměř z ledasčeho, ale znám spoustu žen, které mají problém, jako ty. A to také i přesto, že dodržují veškerá hygienická opatření. Z mých zkušeností ti poradím na prevenci jedině to, že ačkoli se to zdá nesmyslné, skutečně při takovýchhle problémech pomáhá, když před a téměř hned po sexu si dojdeš na záchod na malou a pak samozřejmě vysprchovat. Také je dobré si dávat pozor, když třeba po sexu máte ve zvyku s přítelem zůstat ležet vedle sebe bez peřiny, aby nebylo třeba pootevřené okno a nebyl průvan (ano, i takové příběhy už jsem četla :D). No a co se týče toho již rozjetého zánětu, tak určitě zkus tu manosu, teď je i nějaký manosa akut+, který by měl být silnější, tak případně ten. Držím palce, ať se toho zbavíš.

Dendy 20.12.2011

Ja som trpela 2 roky Infekciami močových ciest a brala som viac-krát antibiotiká a nič mi nezaberalo ;*( ,až nakoniec mi doktor povedal,že to môže byť zo zubov a tak som išla na rontgen a našli mi tam ložisko.Urobili mi malý chirurgický zákrok ďasna a odvtedy mám pokoj :-D Po zápaloch ani stopy ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat