5+5 tipů pro vaši intimní hygienu

Jak na správnou intimní hygienu? Čemu je třeba se vyhnout? Pro vaši intimní pohodu je třeba dodržovat několik základních postupů a vyhýbat se řadě nezdravých návyků. Nezapomínejte zařadit do svých každodenních hygienických zvyklostí výrobky vhodné pro intimní hygienu. Spolehněte se na intimní čistící přípravky Chilly Intima a vyberte si tu správnou variantu. Zelená varianta Chilly Intima Fresh vás osvěží a protizápachové účinky si skvěle poradí s péčí o vaše intimní partie. Na cesty si zabalte ubrousky Chilly Intima Fresh. Vejdou se do každé kabelky.

5 tipů pro správnou intimní hygienu

1. V případě opakujících se zánětů perte vždy spodní prádlo teplou vodou, jemným pracím prostředkem a velmi důkladně ho vymáchejte.

2. Vždy si velmi pečlivě prostudujte návod k použití produktů, které používáte, například abyste zabránili použití koncentrovaného produktu, který se musí ředit.

3. Provádějte vaginální výplachy pouze tehdy, pokud vám to doporučil gynekolog.

4. Použijte mírně kyselý intimní čisticí přípravek, s pH přibližně 5, který pomůže udržet potřebnou poševní kyselost i mezi mytím.

Testováno čtenářkami!

Víte, že intimní gel Chilly Intima Fresh vyzkoušely i čtenářky Bety.cz? Podívejte se na výsledky v rubrice Testování!

5. Nezapomínejte na to, že také intimní hygiena vašeho partnera je velmi důležitá.

5 tipů pro zajištění intimní pohody

1. Nepoužívejte pevná mýdla pro osobní hygienu, některá z nich mohou mít alkalické pH, které může změnit vlastnosti poševního prostředí.

2. Neprovádějte pravidelně vaginální výplachy, při zavádění kanyly věnujte pozornost možným zraněním.

3. Nenoste často syntetické oblečení a slipové vložky, protože neumožňují normální pocení, čímž usnadňují maceraci pokožky a podráždění zevního genitálu.

4. Dávejte si pozor na džíny a barevné prádlo převážně červené a černé barvy, protože barva je jedním z nejčastějších alergenů.

5. Vyvarujte se používání silně parfémovaných čisticích přípravků, protože mohou být zodpovědné za přecitlivělost nebo alergické reakce.

Další informace z intimní poradny najdete na www.chillyintima.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat