Pocit čistoty i v horkých dnech: Jak jste testovaly s Chilly Intima?

Další testování je u konce – tentokrát jste vy, naše čtenářky, dostaly možnost vyzkoušet úžasné gely pro intimní hygienu Chilly Intima FRESH. Jak jste si testování užily?

Gely Chilli Intima můžete vybírat hned z pěti druhů, podlo toho, co očekáváte a co je vhodné pro vás. Naše testerky měly příležitost otestovat Chilly Intima FRESH gel, který je vhodný pro každodenní intimní hygienu a zaručuje pocit svěžesti a dlouhotrvající ochrany.

Testerky pajakr, matisek28, Olii22 a glady nám poslaly i pár foteček z „místa činu“! Tedy z jejich koupelen, jak se u nich intim gel zabydlel. A jako poděkování jim na účet posíláme 1 000 bonusových bodů! Ty mohou směnit v naší Směnárně za úžasné dárky!

A jak jste hodnotily?

Intimní gel Chilly intima má velmi praktické balení s pumpičkou, stačí zmáčknout na polovinu a dávka na mytí postačí. Pobavila mě zelená barva gelu. Jinak gel má příjemnou konzistenci, krásně pění. Líbí se mi svěží a chladivý pocit po umytí. Podle svého můžu Chilly gel doporučit,“ píše spokojená testerka pajakr.

K ní se přidává i testerka matisek28, která již má s gely Chilli Intima dlouhodobější zkušenost „Intimní gely běžně používám a značka Chilly Intima patří k mým nejoblíbenějším. Chilly s mentolem jsem vyzkoušela poprvé a byla jsem s ním od začátku velmi spokojená. Gel Chilly intima mentol poskytuje opravdu intenzivní pocit svěžesti, vůně je příjemná a gelu stačí použít jenom kapička. Gel Chilly má praktickou pumpičku kterou velmi oceňuji.

Mohu jen doporučit, já jsem spokojená. Vyzkoušela jsem i dávno před testováním a tento zelený fresh mi vyhovuje nejvíce. Příjemně voní, chladí - což je super v létě, a zklidňuje. Vyhovuje mi také lahvička s pumpičkou, což je velmi praktické. K této značce se budu stále vracet, i cena je fajn,“ přidává své hodnocení testerka Olii 22.

Děkujeme i čtenářkám, které nebyly mezi vybranými testerkami a zapojily se samy! To velmi velmi oceňujeme a děkujeme například testerce glady, která se připojila sama „Chilly Intima FRESH gel se pro mne stal již nepostradatelným pomocníkem při osobní hygieně. Vyzkoušela jsem již mnoho gelů určených k mytí intimních partií, ale tento u mne vyhrál na celé čáře. Jsem s ním velice spokojena a mohu jen a jen doporučit.

Intimní čistící přípravek Chilly Intima FRESH už hodnotilo 134 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto intimním gelem? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat