Intimní hygiena: Co doporučují naše čtenářky?

Nenechte si ujít závěrečné hodnocení gelu pro intimní hygienu - tentokrát jste vy, naše čtenářky, dostaly možnost vyzkoušet úžasné gely Chilly Intima FRESH. Našly si místo ve vaší koupelně?

Každodenní intimní čistící přípravek Chilly Intima FRESH podporuje obnovu rovnováhy sliznic. Ty jsou důležité pro přirozenou obranu intimních partií. Osvěžující a protizápachové účinky intimního prostředku dopřejí každé ženě prvotřídní péči a ochranu.

Vybrali jsme 100 testerek, které mohly otestovat Chilly Intima FRESH doslova na vlastní kůži. Hodnocení jste braly pěkně podrobně rovnou od obalu. „Velmi chválím, praktické balení výrobku. Při nanášení stačí použít pouze, malé množství a i tak se budete cítit velmi svěže,“ hodnotí testerka myka2109. Testerka Cacorka se přidává „Zajímavý obal, super dávkovač, příjemná konzistence, krásna zelená barva gelu“.

Chilly Intima Fresh pomáhá udržovat stabilní, mírně kyselé pH okolo 5. Je tak zachována vnitřní a vnější rovnováha. „Jeho antibakteriální složení pomáhá při prevenci mykóz,“ doplňuje testerka sarka49.

Dále jste hodnotily příjemnou vůni „Silná mentolová vůně, která ve svěžích dnech dodá pocit svěžesti a uvolnění. Vyzkoušela celá rodina, matka byla nadšená naprosto má problém s pálením a pocením intimní partiích. Cítila se po něm mnohem líp, ale až po více aplikacích na začátku trochu pálí,“ hodnotí testerka nikihiphop.  K ní se přidává i testerka Katkat „testovaly jsme s mou dospívající dcerou. Obě jsme byly překvapené z mentolové přísady. Zvláštně to chladí a trošičku jako by pálí“. „Opravdu je fajn a hlavně v období menstruace, kdy bych se o sebe měla dbát více než kdy jindy“ doplňuje svým hodnocením testerka bibinka 2208

Chilly Intima je v dostání ve více variacích a proto si každá může vybrat ten „svůj“ gel. „Je příjemné mít možnost vybrat si produkt, který právě potřebuji. Po porodu jsem používala ten šetrný růžový a byl skvělý, přes léto používám ten modrý antibakteriální a ještě chci vyzkoušet ten nový  "extra ochrana"," komentuje testerka Kasherka. Své hodnocení přidává i VeronikaMar „používám pravidelně, různé druhy. Každý velmi pěkně voní a naprosto splňuje svůj účel. Poměr ceny a kvality je v tomto případě naprosto skvělý :) Rozhodně doporučuji. Je to známý a ověřený výrobek.

K hodnocení se přidávají i nevybrané testerky, které to natolik, že se chtěly přidat k našim vybraným testerkám. „Po kladných recenzích jsem si Chilly koupila a fakt je úplně perfektní,“ hodnotí čtenářka Kacenka88 a k ní se přidává i čtenářka tutanda „občas si kupuji ten růžový Chilly intimní gel a i intimní ubrousky a jsou výborné a krásně voní, osvěží, jsou příjemné. Můžu doporučit“.

Chilly Intima fresh gel už hodnotilo 149 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto gelem pro intimní hygienu? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat