Komentáře k článku

konatovka 29.01.2019

Předsevzetí si v posledních letech dávám pravidelně, ale pouze takové, které je reálné. Již jsem zhubla a teď jsem si dala předsevzetí, že si budu váhu udržovat a proto budu i nadále jíst zdravě a sportovat, jinak to nemá smysl. Slovy klasika mám heslo: "Kde je vůle, tam je cesta". Samozřejmě že si dávám zkontrolovat hodnoty v těle ve výživové poradně, abych se přesvědčila, že to dělám správně, zatím jsem opravdu spokojená. Hubnout se dá i v sedmdesáti, mám s tím zkušenosti.;-)

kamila76 24.01.2019

ČAS je velice důležitý parametr.

nea 22.01.2019

Předsevzetí si už řadu let nedávám. Myslím si že když chce někdo změnu, je na to vhodná doba kdykoli a nemusí se vázat k jednomu datumu.

helus 22.01.2019

Předsevzetí nikdy nedodržím.Týká se diety.

Kristyna04 22.01.2019

no jo odkládání :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat