Komentáře k článku

Siraellen 12.03.2021

Nepoužívám multivitamíny

IKIM 11.01.2021

za 1) odsoudit mutlivitamíny na základě předávkování může jen blb 2) dnešní potraviny neobsahují dostatečné množství potřebných látek a suplementace je jediné vhodné řešení jak je získat 3) když někdo bydlí v obci kde je jedna sámoška a že takových lidí je a nakupuje jen základní potraviny které obsahují jen sacharidy a tuky tak je mutlivitavín pro něj zlatý poklad 4) například vitamíny v chelátové vazbě jsou TOP 5) článek o ničem toto !!!

čaroděj 10.01.2021

Odjakživa tvrdím že z těchto napůl a možná i z 90-ti procent umělých sraček si tělo využije max.5 procent.Na zahrádce nemám jedinou okrasnou květinu.Mám tam však,léčivky, a ovocné keře .Mezi keři mám Rakytník řešetlákový,plný vitamínů i s jeho listím.Na jaře medvědí česnek dovezený z Alp,používám listí z ovocných keřů na čaj.Ráno začínám den citronovou šťávou s vlažnou vodou .Ty chemické hnoje bych nevzal do pusy.

xxkouckaxx 10.01.2021

kupuji pro celou rodinu céčko a dcerce sem tam něco na posílení nehtů a vlasů , jinak spoléháme na ovoce , zeleninu

Milan Krajíček 10.01.2021

No a proto dostával prezident Trump zinek a selen

Martin 10.01.2021

Dávám si ráno šumivou tabletu s céčkem a to z mnoha důvodů, chutná mi to, vypiji alespon nějakou tekutinu a nemyslím si že by to nemělo žádný účinek.

Pavel 10.01.2021

To je stará písnička. Hodně lidí i edukovaných se dříve domnívalo, že jde o tzv. "drahou" moč. Pak změnili názor. Zapomínají, že při dnešní kvalitě potravin, toxicitě a stavu ekosystému nemáte moc šanci saturovat vaše potřeby běžnou stravou... Pokud je něčeho příliš, tak samozřejmě stejně tak i ty doplňky mohou ublížit.

Radek 10.01.2021

Nejdříve v článku napíšou, že vše vyčůráte. V druhé půlce píšou, že se můžete předávkovat... A čím, když to všechno vyčůráte?..

jenicek54 10.01.2021

když vidím ty báby v lékárnách nakupujicí různé doplnky stravy a vitamíny za tisíce měsičně je mi jich líto

Ladislav 10.01.2021

0,5 litru mi vychází na 1 Kč

Michal 10.01.2021

NO jasně je to na nic ale to již vím dlouho, to raději si udělejte zeli kysané za par korun ...

Michal 10.01.2021

Kolik stojí půl litr drahých chcanek ??

Ondřej 10.01.2021

Vyvážená a pestrá strava, pokud možno v nějaké bio kvalitě , to není úplně tak snadné, takže kvalitní doplňky stravy za mě rozhodně ano.

Věrka 10.01.2021

To si může každý domyslet - je to kšeft, jako všecko, co je nám reklamami tak vehementně doporučováno. Zdravotnictví je bezedná díra. Když jdu občas do lékárny pro obinadlo nebo náplast, žasnu,na co všecko si tam lidi chodí pro volně prodejné léky a co za to vydají peněz! Přitom existuje tolik domácích receptů, babských rad, zadarmo, účinných, bez vedlejších účinků. Jenomže jak se začne s chemií, už to jede, je potřeba toho víc a víc...

Mikluš 09.01.2021

Janičko, to co Vám podávají v Bohnicích vitamíny opravdu nejsou.

jana kratochvílová 09.01.2021

ne kupují vitaminy ja janička kratochvílová

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat