Komentáře k článku

Františka 06.10.2014

už jsem taky myslela, že manžel je na něco alergický, chrápal opravdu hodně..nakonec jsem ale objevila sprej PSSST!, který si stříká před spaním do krku a od té doby chrápání ustálo.:)

Linda Františka 13.10.2014

a zabral mu ten sprej PSSST! hned? já už totiž uvažuju, že se přestěhuju z ložnice protože u toho se fakt nedá spát...

Hanka 25.08.2014

Na manželovo chrápání jsem mu koupila sprej PSSST!. Je fajn, že se stříká do krku a né do nosu jako jiné... Stříká si ho každý večer před spaním a konečně se vyspím.

Petra 23.06.2014

Manžel žádnou alergii nemá a přesto chrápe, ale asi 2 měsíce používá sprej PSSST! a je to mnohem lepší, dá se u toho i spát:)

Hanka 06.05.2014

My jsme taky PSSST! koupili, ale místo manžela ho používám já:D on s chrápáním nemá problém:D zato já prý chrápu jak 150ti kilový chlap:D Teď už to je prý lepší, manžel se konečně vyspí:)

Petra 22.04.2014

Taky jsme měli tyhle problémy. a stejně jak vy děvčata jsme to vyřešili sprejem PSSST!, přítel si ho stříká každý večer do krku a už nechrápe:)

Jitka 02.04.2014

Jo sprej PSSST!, jsem taky domů koupila. Manžel chrápal, ale po aplikaci spreje je celý večer klid.

Sandra 18.03.2014

Přítel taky chrápal, a to nehorázně..vyzkoušeli jsme už hodně přípravku, ale žádný nezabral. Jednou jsem ale v lékárně narazila na sprej PSSST!, řekla jsem si, že za vyzkoušení nic nedáme. Už po první aplikaci sprej zabral a chrápání ustálo:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat