Komentáře k článku

vivi11 26.07.2017

tomu věřím

ovace 25.07.2017

Užívám si život

kattkaa 23.07.2017

Myslet pozitivně.

Monalisa 22.07.2017

Myslím si, že když je člověk vyrovnaný, má větší pravděpodobnost, že se bude více věnovat sám sobě, bude v klidu a bude také poslouchat signály svého těla. Kdo je stále ve stresu, jen ho kolem sebe šíří a nic z toho co dělá nedělá na 100%. Je třeba se nejdříve uklidnit a zaměřit pozornost sám do sebe, tj pravidelně cvičit, jíst, spát, prostě být v klidu. Poslouchat signály svého těla. Když je člověk spokojený sám se sebou, odráží se to většinou i v pracovní sféře a i ve vztahu s partnerem, takže každý musí začít sám u sebe, pak se vše propojí. Věřím tomu, že nemoci těla jsou nemocemi duše, jsou zákeřné, většinu se neobjeví hned, ale až třeba po letech, proto si to člověk nespojí. Ale i u velmi vážně nemocných lidí hraje psychika nadmíru důležitou roli. Jak jinak vysvětlit vyléčení nevyléčitelných stádií rakoviny a dalších nemocí, je to o člověku uvnitř a o tom jak se k tomu postaví.:-)

jirka 21.07.2017

To rozhodně není pravda, mám příklad ve své rodině, babička, která je v silných depresích už téměř 40 let, dnes jí je 84 a kromě občasných žaludečních potíží je zdravá.

Klára 21.07.2017

Takové otázky si nekladu, snažím se si na každém dni najít něco hezkého a každý měsíc si udělat radost. Koupit si na sebe něco hezkého, zajít si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, někam na welnes, abych se měla vždy na co těšit. Teď se těším na vnučku až zítra dorazí na prázdniny a v srpnu se budu těšit k moři...v září si zajdu na kosmetiku ke kadeřníkovi a na bělení zubů....v říjnu budu nakupovat dárky a plánovat Vánoce na chalupě, kde se sejde celá rodina....pořád prostě něco.;-)*5*

helus 21.07.2017

Jsem šťastná,tak snad to funguje.

konatovka 21.07.2017

Stárnutí je naprosto přirozené a já jsem moc šťastná a zdravá, ale nechci tu být do 100 let.*1**1**1*

Jana konatovka 21.07.2017

Manžel byl také šťastný a onemocněl. Článek se nezakládá na pravdě.

kendy.dufek@seznam.cz 21.07.2017

Pravda pravdoucí :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat