Komentáře k článku

Karel 02.09.2017

Víme dobře, jak takové lékařské výzkumy vypadají, když se před léty začalo do benzínu přidávat olovo jako aditivum, dobře zaplacení lékaři a vědci tvrdili, že ničemu neškodí. A další příklady: máslo škodí - no neškodí až tak moc - neškodí; káva škodí - neškodí ... prostě jak se to zrovna hodí! Existuje x lidí inteligentnějších než jsou "vědci z New Jersey," bývalých ragbistů nebo fotbalistů, aniž by měli poškozený mozek. Je mnoho dalších mechanismů (třeba pád z kola, nebo pád při lyžování), při kterých mozek utrpí daleko větší trauma, to tedy děti nemají jezdit na kole nebo lyžovat. Prstě zase jedna poplašná zpráva!

Hanyna 29.08.2017

Ani mě to nepřekvapuje :-) Všeho s mírou, i se sportem*2*

helus 29.08.2017

Děti velmi rádi sportovaly.Dokonce závodně.

Jura 29.08.2017

Mne spíš překvapuje že to někoho překvapuje, je to tak obecně známý fakt že je překvapením i výzkum na toto téma, dnes je spousta jednoduchých možností jak intelekt vrcholových sportovců posoudit viz. You tube, i když nebyl dostatečně výmluvný třeba Mečiar?

vivi11 29.08.2017

tomu moc nevěřím

glady 29.08.2017

jo...sportem ke zdraví

Radek 28.08.2017

Tak to jste mě pobavili. Debila, co tohle zplodil bych rád potkal osobně.

zombik 28.08.2017

Na téma poškozování mozku u hráčů ragby jsem viděl i celkem dobrý film,nu což peníze se musí točit i když se při tom umírá*6*

konatovka 28.08.2017

Se sportem opatrně, může nám i ublížit.:-O

Marty konatovka 28.08.2017

To je blbost, samozřejmě s mírou, ale sport vede rozhodně k dobré kondici a to i psychické, nejen u dětí. Mc Donald to nevyřeší...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat