Pro krásu i zdraví: Tipy na dokonalé smoothie

Také jste propadli kouzlu fenoménu smoothie? Pak prospíváte nejen svému tělu, ale i své kráse. Vitaminy, minerály a antioxidanty, které obsahují přísady tohoto nápoje (v čele se zeleninou a ovocem), jsou totiž přesně tím, co lidský organismus potřebuje. Jak si zajistit to nejlepší smoothie? Kromě kvalitních surovin vsaďte na výkonný mixér!

Pár tipů pro dokonalé smoothie

Co kromě základních surovin přidat do smoothie nejen pro skvělou chuť, ale i pro výkonnější verzi tohoto nápoje například při hubnutí?

Chilli


Skvělé smoothie zajistí nejen ty správné suroviny, ale i kvalitní mixér. Takovým je i Catler BL 9010.

Proč si přiostřit smoothie? Důvod je jednoduchý. Chilli obsahuje látku kapsaicin, která se ve studiích ukázala jako účinná pro krátkodobé zrychlení metabolismu (naše tělo se díky kapsaicinu zahřeje, čímž spotřebovává energii, a tedy pálí kalorie).

Prášek matcha

Práškový zelený čaj matcha je hitem. Nejenže dodá energii, ale ještě spolehlivě rozproudí metabolismus. Jen pozor na jeho poměrně intenzivní chuť, která by mohla přehlušit všechny ostatní ingredience v nápoji. Nikdy proto na porci nepřidávejte víc než lžičku matcha prášku.

Jablečný ocet

Ačkoli smoothie s jablečným octem nejspíš nezní jako nejchutnější nápad na světě, nezavrhujte ho. Jablečný ocet nejen pozitivně ovlivňuje metabolismus, ale také dokáže stabilizovat hladinu cukru v krvi, díky čemuž později netrpíte záchvaty vlčího hladu. Abyste alespoň trochu přebili chuť octa, nasypte do smoothie skořici (ostatně ta se také ukazuje jako metabolismu příznivé koření).

Když pomáhá mixér

Základem dokonalého smoothie je také kvalita zpracování surovin. Jemné smoothie vám ovšem zajistí pouze skutečně výkonný mixér. Takovým je bezesporu multifunkční Catler BL 9010, který je vybaven 12 rychlostmi od nejpomalejší STIR (míchání) po nejrychlejší MILL (mletí). Pouhým otočením ovladače změníte rychlost, a tak můžete snadno dosáhnout požadovaného výsledku. Mimoto je vybaven 6 přednastavenými programy s vlastní dobou zpracování a automatickým vypnutím. Oproti běžným mixérům vytváří tento profesionál až o 50 % menší částice rozmixovaných potravin. Zvládne nejen nepřekonatelné smoothie, ale i zpracuje veškeré suroviny včetně ořechů a ledu.


Intuitivní ovládání a především dokonale rozmixované potraviny. To zajistí Catler BL9010.

Ostatně se o tom v rámci testování mohly přesvědčit i naše uživatelky!

„Pomocník je to opravdu výtečný. Díky vysokému výkonu si hravě poradí i s tvrdšími potravinami nebo ledem. Skvělá jsou i naprogramovaná tlačítka, takže máte třeba super čerstvý zeleninový krém za 6 minut (tak dlouho trvá program "soup") a nemusíte hlídat, dokonce polívčičku i přihřeje, "smoothie" programy jak na ovoce, tak na zeleninu prostě báječné. Navíc velmi snadná i manipulace při rozebírání a čištění, nádoba je s velmi solidního plastu, takže, co víc si přát?“ neskrývala nadšení testerka lucie.polak.

„Catler BL vyrábí vynikající smoothie koktejly, na kterých si ráda pochutnávám každý den. Bez problémů zpracuje i tvrdou mrkev, celer, petržel. Dodává kotejlům smetanovou chuť, jemnost a člověku se hned jí lépe zdravěji,“ popsala uživatelka DanuskaDaninka.


Naše testerky si Catler BL9010 nemohly vynachválit!

„Multifunkční pomocník do kuchyně Catler BL 9010 je skutečně super. Má velmi vysoký výkon, což je pro mě nejdůležitější, protože díky tomu rozmixuje úplně všechno a krásně jemně. Také velice oceňuji funkci automatického čištění, která usnadňuje práci a šetří čas. Je to skutečně skvělý pomocník do domácnosti,“ doporučuje uživatelka renda4141.

„Mixér se u nás doma prakticky nezastaví, takže prošel opradu zátěžovým testem. A musím říct, že Catler BL 9010 obstál na jedničku. Zvládne bez problémů zpracovat opravdu všechno - od ovoce a zeleniny až po led nebo ořechy. Na smoothie je nepřekonatelný, zkusili jsme ho i na sorbet (nejlepší, co jsme kdy měli), arašídové máslo, skvělý je program na polévky. Prostě nějak nevím, co mu vytknout. Oceňuji i systém čištění a snadné ovládání, je opravdu velmi intuitivní a zvládne ho každý. Jako náhrada za můj starý mixér je dokonalý, takže já se rozhodla pro odkup a budu ho všem doporučovat,“ uzavřela testerka pavlajara.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat