Testování s Perfect Clinic: Lékaři již vybírají vhodné testerky

Která žena by netoužila po mladistvém vzhledu i ve věku, kdy už se začínají objevovat první skutečné vrásky? Zatímco ještě před pár lety znamenala taková touha náročnou plastickou operaci, dnes už to dávno neplatí. Trendem dnešní doby jsou mini-invazivní zákroky, které jsou rychlé, nebolestivé a nezatíží vaši peněženku. Přesvědčit se o tom bude moci i jedna z našich testerek!

Mezi zákroky, které mohou na vybranou testerku na Perfect Clinic čekat, patří například bezbolestná aplikace kyseliny hyaluronové, omlazení vlastní krví, rejuvenace pleti frakčním laserem CO2 nebo lifting obličeje pomocí vstřebatelných nití. V některých případech volí odborníci kombinaci různých přístupů.

Co bude dál?

V současnosti odborníci pražské Perfect Clinic posuzují podle fotografií, jež naše testerky zaslaly redakci, které z přihlášených by byly pro omlazení obličeje vhodné.

Vyberou 3 až 5 testerek, které pozvou na odborné konzultace Perfect Clinic v Praze, a to 6. listopadu 2017 mezi 11. a 12. hodinou. Poté již určí samotnou adeptku na zákrok.

Vybraná testerka podstoupí omlazení na Perfect Clinic 13. listopadu 2017 v 11 hodin. Testerky, které absolvují odborné konzultace, ale nebudou vybrány k samotnému zákroku, obdrží slevový voucher na anti-aging zákrok na Perfect Clinic.

Patříte mezi přihlášené? Pak vám držíme palce, aby se štěstí usmálo právě na vás! Jména testerek, které budou pozvány na vstupní konzultaci, zveřejníme na začátku příštího týdne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat