Zdravé pomocníky do kuchyně představuje Panasonic

Pokud jste příznivci zdravého životního stylu a rádi trávíte svůj čas v kuchyni přípravou zdravých jídel a nápojů, máme pro vás tip na pomocníky, kteří přípravu vašich zdravých pokrmů usnadní.

Připravte si čerstvý domácí chléb

Díky domácím pekárnám zvládne dnes upéct chleba úplně každý. Stačí dle zvoleného programu a pokynů v návodu nadávkovat kvasnice, mouku, vodu, sůl a tuk. Anebo ještě jednodušeji – pouze přidáte předpřipravenou směs. Pekárna Panasonic SD-ZB2512 zajistí i optimální množství dávky droždí s přesným načasováním. Využít můžete i dávkovač hrozinek a oříšků, který nadávkuje ingredience tak, aby byly v bochníku rovnoměrně rozprostřeny. Díky teplotnímu snímači venkovní teploty (ano čtete správně – venkovní teploty) pekárna upravuje vhodně podmínky uvnitř tak, aby kynutí bylo za jakýchkoli podmínek v místnosti dokonale provedené. Výsledkem je tak vždy stejně kvalitní a chutný chleba, který jde jednoduše z pekárny vyndat. Pekárna Panasonic SD-ZB2512 je navíc schopná vyrobit i domácí marmeládu, takže si na váš chleba budete mít i co namazat. Stačí pouze zvolit program na marmeládu, do dávkovače nasypat želírovací směs a do hlavní nádoby čerstvé ovoce. Zbytek zvládne pekárna zařídit za vás.

Ovocné šťávy

Čerstvě vymačkané ovocné šťávy, plné vitaminů, jsou skvělé na posílení imunity, obzvláště v zimních měsících. Stačí pouze vybrat libovolné ovoce či zeleninu a ten pravý stroj, který vám šťávu vyrobí. Pro ty, kteří kladou důraz na zdravý životní styl, přišel Panasonic s inovativním řešením. Pomalý odšťavňovač Panasonic MJ-L500 je vybaven speciálním šroubem a tím pádem neničí vysokou teplotou důležité živiny na rozdíl od ostatních odšťavňovačů. Šroub se při stlačování surovin otáčí nízkou rychlostí 45 ot./min, takže se živiny nezničí vysokou teplotou způsobenou třením. Jde o velmi účinný způsob, jak zachovat hodnotné živiny. S pomalým odšťavněním se vám také nemůže stát, že se vám jednotlivé složky šťávy oddělí od sebe, což se děje u vysokorychlostních odšťavňovačů. Vrhněte se do světa čerstvých šťáv a ucítíte ten chuťový rozdíl mezi kvalitou výsledku Panasonic MJ-L500 a kupovanými a přislazovanými šťávami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat