Komentáře k článku

Hana Pichlová 17.12.2017

Mámuž třetí částečnou protezu,ale pokud je dobře udělaná,nejen,že dobře sedí,ale vůbec mě neomezuje ve výběru jídla -syrovou zeleninu i ořechy miluji.Je to v zubní laboratoři a ve vás,dokud opravdu nesedí,neodejdu.Vyndávám ji jen při čištění,klidně s ní už roky spím.

Hanyna 16.12.2017

Doufám a moc si přeji, abych ji nikdy nemusela mít...:-/

Marie 16.12.2017

Mám placenou zubní náhradu přesně rok. Nesedí, a proto ji nemohu používat. Lékař i laboratoř odmítají úpravu.Nevím, kdo mi pomůže.

Hana Pichlová Marie 17.12.2017

Bez problémů jsem 2x reklamovala,je to v zubaři,který nechce mít problémy.Máte na to nárok,nebo změňte zubaře.Na novou máte nárok po 3 letech,přece nebudete čekat.Já mám taky s doplatkem.

helus 16.12.2017

Mám hodně kazů.

konatovka 16.12.2017

Mám svoje zuby, jsem na čištění přísná, a proto ani v důchodu nemám žádnou protézu a ani mít nebudu, podle ujištění mého zubaře. ;-)

Marie 16.12.2017

Pečovat o zuby se vyplatí, ale musím říci, že to není levné.Jestliže vám vydrží zuby do vysokého věku jako mně, dobře se najíte a dobře to vypadá, navíc žádné starosti s náhradou.Ale při každém problému propadnete panice kolik že to bude stát.Z důchodu platit dnes dobrého zubaře je opravdu problém.Zubní náhrada je snad zdarma, ale při vzorné péči se nedoplatíte.Připadá mi to dost nespravedlivé.Nemohla by být dobrá péče zubaře třeba pro pacienty po 70 nějak levnější?

Miroslav Marie 16.12.2017

Máte úplnou pravdu. Ale když v pětatřiceti letech máte parodontózu a taháte si zuby samoobslužně rukou, tak nic nenaděláte.

Jana Bezzubá,Hodonín 16.12.2017

To je reklama pro ZOO.

Mám zubní náhradu a nemám s ní žádné problémy.jím vše bez poblémů.Hodně záleží na zubní lékařce i laborantce

Miroslav 16.12.2017

Mám horní i dolní zubní náhradu /já tomu říkám "státní zuby"/ již léta a nemohu to vynachválit. Bez jakéhokoli lepení ukoušu všechny potraviny, včetně tvrdých a ani se nepohnou. Je to otázka, jak jsou kvalitně a odborně vyhotoveny. Samozřejmě se jedná i o kvalitu zubního lékaře a laboratoře. Moje lékařka /již není mezi námi/ mi nechala zhotovit za ta léta 3 náhrady, všechny fungují bezvadně a snad mi vydrží až do smrti. Je mi 82 let.

zuzana 16.12.2017

Naprosto souhlasím s panem Skořepou. Také s horní náhradou nechroupu mrkev ani nelouskám ořechy, ale jinak naprostá pohoda. Navíc má autor článku opravdu chudou slovní zásobu. Co to je "vydělávají do skleničky"? Doplňte si znalosti českého jazyka prosím.

Klarka82 15.12.2017

Jsem ve věku, že zubní náhradu zatím nepotřebuji.

josef Skořepa 15.12.2017

Ten článek mohl napsat jen blbec.Mám náhradu nahoře i dole a kdo chce tak si poradí.Samozřejmě do jablka ani mrkve se nezakousnu.Jenže jablko nakrájené na čtvrtky,mrkev na kolečka je jiná,to jde bez problémů.

majka 15.12.2017

Mam zubni nahradu horejsi tu nemusum ani lepit spodni si prilepim a za chvili se odlepi kdyz ji mam bez lepidla tak me vydrzi dil ale nesmi s ni jist jinak je venku ka maradka ji ma a ji sni a nelepi bud ji ma spatne udelanou.jsem s toho nestasna

Marie majka 16.12.2017

Dobrý večer. Mám stejné problémy a nevím, co s tím. Zaplatila jsem si náhradu a nesedí.

Martina 15.12.2017

*5* mám částečnou snímatelnou náhradu , jím naprosto normálně a mám ji velice dobře zhotovenou.

Hana Pichlová Martina 17.12.2017

Plně souhlasím,mám také obě - částečné(po paradentoze) a v pohodě koušu i kedlubny,mrkev,ořechy.A to vše bez lepení.Pokud náhradu vyndáváte,tak se dásně deformují a pak to nesedí.

honzik 15.12.2017

zubní náhrada to děs a bolí to

Karel honzik 15.12.2017

Souhlasím. Spodní nnáhradu přilepím Coregou a po jídle ji musím přilepiz znovu. Jídlo se dostává mezi náhradu a dáseň. Ale asi záleží na laborantce, protože 2 kamarádi mají náhrady, nemusí lepit a drží jim bez problémů.

HELUŠKA BERUŠKA honzik 16.12.2017

>:( DOBRÝ DEN MÁM ZUBNÍ NÁHRADU ALE NEMOHU JÍ NOSIT.JAK SI JI DÁM DO ÚST TAK SE MĚ UDĚLÁ BÍLÝ POVLAK V ÚSTECH A MOC TO BOLÍ .PROTO JI NEMOHU NOSIT.A POKUD JÍ NEMÁM TAK TRPÍM .NA STUDENÉ A TEPLÉ.PROTOŽE MÁM ODHALENÉ KRČKY..JSEM SE TAK MOC TĚŠILA NA NOVÉ ZUBY MÁM JE TŘI ROKY A NEMOHU JE NOSIT,PORADÍTE MĚ NĚKDO ???DĚKUJI

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat