Testování s Perfect Clinic: Jak je testerka spokojená s omlazením?

Omládnout i bez skalpelu? Na klinice estetické medicíny Perfect Clinic rozhodně žádný problém! Ostatně se o tom přesvědčila i naše testerka, kterou lékaři této kliniky vybrali na základě fotografií a odborných konzultací. Jak je se zákrokem spokojena a jak jej s odstupem hodnotí?


Vánoce už naše testerka OlgaDres stráví díky testování s Perfect Clinic o několik let mladší a s vyšším sebevědomím.

Testerka OlgaDres se pro přihlášení do testování s Perfect Clinic rozhodla poté, co ji bezelstné kritice podrobila její malá dcerka, tak jak to děti dovedou.

„Když mi má 7letá dcera řekla 'maminko, ty máš víc vrásek než tatínek, ale ještě neumřeš, viď?', tak jsem si pomyslela, zda i přes všechnu tu kosmetiku, co používám, opravdu vypadám už tak hrozně. Tehdy jsem opravdu zatoužila ubrat pár let, aby nemusela tahle malá rozumbradka mít pocit, že jsem moc stará, když už mám víc vrásek než tatínek! napsala OlgaDres do Rozstřelu testerek.

Bez potíží i bolesti


Samotný zákrok byl kombinací několika technik. Podle naší testerky proběhl bez problémů byl prakticky bezbolestný.

Po absolvování odborných konzultací na Perfect Clinic byla OlgaDres vybraná pro samotné miniinvazivní omlazení obličeje.

„Podstoupila jsem ošetření čela botoxem, pod oči jsem dostala výplň pro zmenšení kruhů pod očima, do výrazných rýh od nosu k bradě jsem dostala výplň kyselinou hyaluronovou a rty jsem také měla ošetřené touto kyselinou,“ popisuje testerka.

A jak vlastně probíhalo samotné omlazení obličeje?


Paní doktorka naší testerce vše podrobně vysvětlila a celým zákrokem ji se sestřičkou provedla.

„Zákrok probíhal tak, že si mne paní doktorka Věra Terzijská několikrát z blízka prohlédla, aby zhodnotila situaci a vybrala vhodné metody, které v mém případě kombinovala. Pak mi sestřička ošetřila místa kolem úst anestetickým krémem, který musel působit asi půl hodiny, a mezitím paní doktorka Věrka aplikovala výplň pod oči. To dělala bez anestezie a vysvětlila mi, že to je pro lepší reakci organismu, že pod oči se snaží anestezii nedávat. Dalo se to samozřejmě vydržet. Pak aplikovala injekce do čela, které bylo také bez anestezie, ale tam to opravdu není potřeba! Injekce byla cítit asi jako malá včelička,“ ujišťuje Olga.

„Po uplynutí půlhodiny jsem šla na ošetření vrásek kolem nosu, rtů a brady. Vždy po aplikaci jednotlivých vpichů se na mne paní doktorka podívala, aby postupně hodnotila jak se dílo daří, a kontrolovala, aby to stále vypadalo přirozeně! Na přirozenost si paní doktorka hodně dává pozor! Je to taková sochařka ženské krásy, chválí testerka.

Prostě na výbornou

Ani po zákroku neměla OlgaDres žádné potíže.

„Po zákroku jsem se necítila nijak nekomfortně. Čelo bylo cítit lehce zmraženě, ale konečně jsem se nemohla stále mračit, jak bylo mým zvykem... Rty mi postupně ztuhly a následné dva dny nešlo moc otevírat ústa či nějak agresivněji používat mimiku. Ale na to mě na klinice upozornili. Doporučení znělo: moc se nesmát, nekřičet, jíst malá sousta ... Tak jsem to poslušně dodržovala. Každým přibývajícím dnem bylo opravdu vidět, jak se pleť rovná, nabírá hezčí barvu a opravdu mládne. Takže jsem se cítila výborně!“ říká naše testerka.


OlgaDres před omlazením obličeje na Perfect Clinic a několik týdnů po něm.

A jak hodnotí výsledek omlazení?

„Výsledek zákroku hodnotím na výbornou, jsem velmi spokojená! Opravdu člověk omládne a pomůže mu to i na sebevědomí,“ pochvaluje si.

Prostě PERFECT

Také prostředí kliniky a přístup personálu na naši testerku zapůsobilo veskrze pozitivně.


Také luxusní prostředí Perfect Clinic sklidilo od naší testerky pochvalu.

„Prostředí kliniky je jednoznačně velmi luxusní a již po vstupu do budovy máte pocit, že jste v jiném světě. Nejvíce je to vidět při příchodu do recepce Plastické chirurgie... Měla jsem skoro pocit, že do tohoto světa nepatřím, že na to nejsem dostatečně 'bohatá'. Nicméně profesionální, velmi příjemný i lidský přístup veškerého personálu, ať už sestřiček, paní Červinkové nebo samotné paní doktorky Věrky tyto mé obavy rozptýlil. Sestřičky byly samý úsměv a velmi pozorné, udělaly mi výbornou kávu, šetrně se mnou jako s pacientkou zacházely a vše, co používají, mi vysvětlovaly. To samé paní doktorka, vše vysvětlila a celým zákrokem mne slovně provázela. Takže jsem věděla, co a proč zrovna dělá. Kdyby ve všech zdravotnických zařízeních byli sestřičky a lékaři jako na klinice Perfect Clinic, tak by to bylo naprosto úžasné!“ neskrývala nadšení Olga.


Naša testerka Olga má jasno. Šikovným rukám lékařů a sester z pražské Perfect Clinic by se kdykoli svěřila do rukou znovu.

A to jedůležitější na závěr. Podstoupila by naše testerka omlazení na Perfect Clinic znovu?

„Jestli bych se svěřila znovu do jejich rukou? No samozřejmě! Komu jinému?! A už to mám v plánu, protože si nechám odstranit dvě znaménka z obličeje, a to na doporučení paní doktorky. Se sestřičkou už jsme předběžně i řešily termín... Takže ANO, znovu bych se jim svěřila a svěřím! Perfect Clinic je nejmenuje nadarmo PERFECT!“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat