Komentáře k článku

Vasti1 16.09.2020

babička měla křečové žíly a používala na ně mast z kostivalu

No metličky i křečáky mám zkouším ted slavitonem mazat

prastenec 13.04.2018

Křečáky a obecně problémy s žílami máme tak nějak v rodině *2* Sestra má "krásně" vystouplou žílu na lýtku už od nějakých 10 let. Já mám podle doktorky začínající křečové žíly. Začalo to 2 roky zpátky v létě, kdy jsem měla pocit, že mám nonstop namožená lýtka. Sice chodím cvičit, na procházky... ale v podstatě by se dalo říct, že buď sedím celý den na zadku (ve škole/doma když se potřebuji učit), nebo na nohách stojím x hodin v kuse na brigádě, takže pěkně z extrému do extrému. Doktorka mi doporučila doplněk stravy, když jsem se ptala na nějakou alternativu, tak si mi vysmála, že jen tím už to opravdu nespravím, ale že je fajn pohanka.

Vasti1 12.04.2018

Nikdy jsem slovo "metličky" neslyšela. Jsme zase o něco chytřejší

konatovka 12.04.2018

O nohy se starám, protože mi musí sloužit i u sportování v mém pokročilém věku. Křečové žíly nemám, ale nějaká metlička by se tam našla. Je mi moc líto těch lidí, kteří musí podstoupit operace křečových žil, bývá to i dědičné.:-O

helus 12.04.2018

Velmi často mi natíkají nohy.

1-jaro 12.04.2018

Kdy jít k lékaři? Když máte jistotu, že vám pomůže.

vendina 12.04.2018

jelikož nohy nás nosí celý život péče nutnost,ale otoky po celém dni v práci jsou

Já jsem si vždycky myslela, že tenhle problém se mě v mým věku nemůže týkat, ale bohužel... Loni se mi křečáky objevily na obou nohách. Podle doktorky zatím nic hrozného, doporučila mi nějaké cviky, střídavé sprchování teplou a studenou vodou a pak takové ty stahovací punčochy. Pokud se to bude horšit, předepíše mi prý nějaké prášky. No, uvidíme, snad se to nerozjede.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat