Komentáře k článku

marie 19.05.2018

Je mi 50 a prechod uderil v anglii kde jsem rok pracovala .Vykrvacela jsem tak ze mi museli dat anglickou krev. Nebudu popisovat jak moje telo trpelo ale to jak se citim ted. Mam plno energie ,pracuji mezy 20muzi jedina zena .Je to tezka prace a nikdo nepochopi kde se ve mne bere tolik sil .Vzhled me nuti vypadat mlade a dokonce se dari.Za 18mesicu jsem se naucila rychle anglicky az kolegove zasnou.Jsem dva mesice babickou a me to nuti jit na disko,dat si pivo s prateli. Jsem rozvedena a sama .Jediny co se nedari je chtit nekoho k sobe.Snad nekdy .Asi mi hodne pomohla ta transfuse krve k fyzicke kondici ale tu psichyckou nedokaze urovnat.Kazda zena to proziva jinak .Dnes jsem rok a pul v poradku a navaly s busenim srdce rozdejcham behem tri vterin .

honzik 14.05.2018

jen velmi krátkou dobu, měla jsem ve vaně umyvadlo a okamžitě jsem se zchladila, pomohlo to okamžitě

konatovka 14.05.2018

Já jsem ani to tom nevěděla, bylo bez jakýchkoliv problémů. Litovala jsem kolegyně, které měly nepříjemné problémy, hlavně návaly.:-O

nea 14.05.2018

Každá tím musíme projít. Ale dnes už je spousta prostředků pro zmírnění obtíží. Já si užila svoje.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat