Komentáře k článku

Slávka 28.05.2018

Zahrada je dobrá na vše,nejde jen o vlastní zeleninu,ale radost z krásy,která vás obklopuje od jara do zimy,radost z vypěstování krásných květin,ovocných stromků ,oáza klidu,slunce a stínu,soukromí.Je třeba ji ale mít u domu,ne v zahrádkářské kolonii,tam už je spousta problémů- dodržování řádu,blbí sousedé,vřískot dětí,návštěv,zloději,závist a pod.

konatovka 27.05.2018

Již jsem o tom dost četla, věřím tomu, ale zahrádku nemám, ani si jí nepořídím. V dětství jsem si jí užila hodně a hlavně musela na ní pracovat, ovšem bylo to ve velkém, lán obilí, pak brambory, další rok řepa, takže to už ne. Kamarádka má zahrádku a je tam moc spokojena a přes léto místo sportování to nahrazuje právě touto prací a nepřibere.:-O

aster 26.05.2018

Když to máte jako povolání, je to o něčem úplně jiném...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat