Komentáře k článku

Apa 28.06.2018

Nadužívání antibiotik je velký problém. Řada mých známých mají pocit, že jde jen o dočasné oslabení imunitního systému, který se správnou stravou a probiotiky opět vrátí do normálu. Velký problém také je, že lékaři často nasazují antibiotika na virové onemocnění s tím, že tam může být i část bakteriálních vlivů. Často ale neudělají pořádné vyšetření a lze to brát pouze jako spekulaci a v podstatě špatnou prevenci. Já se snažím antibiotika brát opravdu jen, když už to jinak nejde. Když už ale antibiotika musí být, tak je potřeba zvolit vhodná probiotika a řada odborníků doporučuje užívat během užívání a i pár týdnů po dobrání antibiotik wobenzym.

helus 11.06.2018

Letos jsem měla komplikace po operaci,tak jsem musela užívat hodně antibiotik.

snegurka 11.06.2018

Antibiotika mi předepsala lékařka kvůli zubnímu implantátu.

konatovka 10.06.2018

Je tomu nejméně 20 let, antibiotika jsem k léčbě nepotřebovala, snažím se o silnou imunitu, takže nemarodím. :-O

No tak mě se to letos sešlo.Začala jsem marodit v říjnu a skončila v dubnu.Mám dobrého lékaře,ATB mi napsal 2x, ale po vyšetření laboratoře kde mi naměřili vysokou sedimentaci a vysoké bílé krvinky,mi okamžitě napsal další.Doufám,že mám na dlouhou dobu vybráno.

V dotazníku chybí volba - už dlouho ne.. Už tři roky, možná čtyři, jsem nemusela brát antibiotika. Snažím se nemoci podchytit včas, a taky mám dobrého doktora, který mi nepředepisuje na vsechno atb.. Jakmile mě začne škrábat v krku, cucám pantenolove tablety a piju bylinkové čaje

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat