Komentáře k článku

Kristyna04 21.07.2018

Kalorie nepočítám. To spíš nějaký ten pohyb a klidně občas někdy zhřešit a dát si nějakou tu dobrůtku :-)

Tom 26.06.2018

To jsou bláboly zase... Nikde není zmíněný pohyb. Za prvé, žádná kalorie není škodlivá, pokud jí využijeme. Za druhé to platí i pro sladké. Pokud půjdu. 8 km lesem, můžu vypít 1,5 l coly a NIC se nestane. Naopak, prk tělo je přísun rychlé energie lepší, než po 2 hodinové tůře sníst list salátu. Čili i sladká limonáda je zdravý nápoj. Pokud se okamžitě přemění na potřebnou energii a hned se ve svalech spálí.

konatovka 23.06.2018

Kalorie nepočítám, ani počítat nebudu, mám svůj způsob stravování, samozřejmě bez cukru a veškerých sladkostí, ale nejde jen o toto, velmi důležitý je pohyb, kdybych nesportovala, tak tak budu obézní stará důchodkyně. Už jsem to tu psala několikrát. Jsou to moje zkušenosti.

helus 23.06.2018

Kalorie nepočítám.V létě si dopřávám grilování.

Anna 23.06.2018

Jaka zdrava vyziva? Vzdyt je vse plne chemie. Zadna zdrava vyziva proste neni.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat