Komentáře k článku

Helička 30.12.2023

Myslím že ano, že mi pomohly. Ale i já si říkám: víra tvá tě uzdravila. Věřím, jinak bych si nekoupila další.

Dušan 28.11.2019

Zkusil jsem jich vícero. Spolehlivě mi vždy zabraly pouze Ramissio Detox Plasters i proti bolesti, ale ty byly pěkně drahé a navíc teď nejsou u nás nikde k mání...

Zdenka 27.06.2018

Určitě pomáhají, záleží jaké máme postižení.Mám vyzkoušeno, dobře spím a cítím se dobře.

konatovka 27.06.2018

Já na tyto alternativní léčby nevěřím. Náplast bych si nekoupila.:-O

jarin 26.06.2018

Též jsem si to vyzkoušel , nemohu ale konstatovat nic , protože placebo na mě asi neučinkuje.Ale to máte jako s třeba daleko dražšími ,,doplňky stravy" ze všech stran se valí přípravky bez kterých už nemůžeme žít ani den apod. pak se dozvíte , že obyčejný vitamín C je z 80% vyloučen močí , prostě ho organizmus nezpracuje.Nevyhazujte zbytečně peníze firmám co profitují z lidské neinformovanosti , nic nenahradí pestrou stravu.Moje prababička umřela ve 92 letech , znala jen brambory , zelí a jablka , občas maso a do vysokého věku měla i svoje zuby,jak je to možné když nebrala zaručené,doplňky stravy...

Jaroslav Fuka 26.06.2018

Detoxikační náplasti fungují(osobní zkušenost)Zbavují otoků,bolesti-odbourávají toxiny a těžké kovy,dávají se na chodidla proto,že akupunkturní dráhy všech orgánů končí na chodidlech.Mohou se přikládat na bolestivá místa.Měli by obsahovat turmalín bambusový a dřevný ocet,atd.

helus 26.06.2018

Určitě jsou fajn,ale nezkoušela jsem.Určitě vyzkouším.

Eva 26.06.2018

Mám dobré zkušenosti. Náplasti objednávám přímo v Číně. (Ty předražené u nás bych nekoupila.) Nečekám zázraky. Náplasti si dám většinou 2x za zimu na týden-dva. Zvláště, když mě bolí nohy z prochlazení.Naposledy mi velice pomohly při bolestech kolene. Zázvorovou náplast jsem na půl dne nalepila přímo na koleno, po tři dny. Následovalo radikální zlepšení. Jediné, co mi vadí je ranní drhnutí nohou kartáčkem.

Pavel Čihák 25.06.2018

Detox. náplasti fungují, není to placebo jak uvádí článek. Ovšemže oficiální chemická medicína není nadšená z toho že by se někdo mohl vyléčit přírodními látkami které si žádný koncern Big Pharmy nemůže patentovat, že ano, soudruzi rádoby-lékaři???

aster Pavel Čihák 25.06.2018

Vyzkoušejte to po chemě a pokud nezměníte názor, tak to asi funguje - za sebe říkám - totální blábol.

krbeček jiří 25.06.2018

naletěl jsem firmě z českého těšína já vůl a za tolik peněz

Honza 25.06.2018

Všechny výrobky které mají něco společného se slovem detoxikace je blábol a nesmysl. Jediná účinná detoxikace těla probíhá přes játra,ledviny a konečník nic jiného nefunguje. Můžu to podpořit pitím vody s projímadlem, ale lepit si něco na chodidla,to je taková kravina. Než by takovou proceduru podstoupil až do zdárného konce třeba Chuck Norris, napočítal by 5* do nekonečna. Ničemu takovému nevěřte je to podvod z podstaty věci, každý doktor to potvrdí a ten co takovou kravinu podpoří je zřejmě doktor něčeho jiného než MuDr ,asi MVDr.*6*

aster Honza 25.06.2018

Máte pravdu - navíc tzv. detoxy i přes játra a ledviny, by se měly vždy konzultovat s lékařem, protože můžou tyto orgány nebezpečně zatížit - lidé dnes mají tendenci vracet se k bylinám, to je dobře, ale neznalost může způsobit víc škody, než užitku - hodně bylin má silnější účinky než léky a lidé to ani nemají jak zjistit - děsí mně, kolik amatérů dnes píše na internetu o léčivých účincích bylin a ví o tom pendrek.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat