Komentáře k článku

Klaudie 05.05.2014

Jo Priessnitz kloubní výživu jsem si taky koupila. Spadla jsem a narazila jsem si koleno, a furt nechtělo splasknout a přestat bolet. Priessnitz beru asi měsíc a koleno už vypadá úplně normálně a už tolik nebolí..

Vilma Klaudie 20.05.2014

Tak tak, mě kloubní výživa Priessnitz taky vyléčila bolavé klouby..neříkám že úplně, občas ještě zlobí, ale už to není tak hrozné jak to bývalo..:)

Lucie Vilma 03.11.2014

Priessnitz kloubní výživu začala nedávno užívat moje babička, říkala, že na bolavé klouby je perfektní, vždycky ráno vstala a kolena měla stuhlé a bolavé, první je musela pořádně rozhýbat než mohla začít něco dělat..Od toho co bere priessnizt vstává ráno s úsměvem, protože jí už kolena nebolí :)

Jitka 02.04.2014

Proenzi bych si nekoupila, sice jsem nad ním uvažovala, ale lékárnice mě upozornila, že Proenzi obsahuje jen 0,02mg kolagenu II, který je důležitý pro správné fungování chrupavky. Raději mi doporučila kloubní výživu Priessnitz, která obsahuje jak kolagen II (6mg) tak i kolagen I (18mg), kromě toho obsahuje i Boswelii, která působí protizánětlivě. A i ceny se pohybují úplně jinde. Priessnitz tříměsíční balení výjde o hodně levněji než Proenzi. Další důvod, proč vsadit na Priessnitz..:)

Mirka 11.03.2014

Na klouby jsem si koupila Priessnitz kloubní výživu. Ta vyživuje chrupavku, takže už po měsíci užívání mě klouby přestaly bolet. A cenově se mi líbí víc než Proenzi, ten mi přijde moc drahý.

anička 24.09.2013

Proenzi jsem brala taky...ale nic moc velkých účinků se nedostavilo...Pomohl mi až colavital, který mi doporučil kamarád, který hodně sportuje. Jsem spokojená.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat