Komentáře k článku

David 31.07.2018

Zkusil jsem vše a nic nepomohlo. Koupil jsem živou sul magneziovou a je po zápachu.

Petr K. 30.07.2018

Nohy se potí, protože se tam rozkládají bakterie. Bakterie tam žijí, protože mají nejlepší podmínky pro růst - vlhko, teplot a živnou půdou je tuk a další látky, které jsou vylučovány spolu s potem. Stačí se zbavit pocení a pak budete ok. Jsou na to různé přípravky jako je třeba Driclor www.driclor.eu nebo Anhydrol www.protipoceni.cz . Stačí nanést vždy na noc, ráno omýt a pocení se zmírní. Jsou to speciální antiperspiranty přímo proti pocení. Mohou se použít i jinde jako v podpaží a na ruce apod. Nohám zdar! ;-)

aster Petr K. 30.07.2018

Pokud mám celý den na nohou pracovní boty, které jsou uzavřené, tak je logické, že se mi nohy zpotí a budou smrdět - běžně stačí speciální sprej do bot a nohy vykoupat obden ve slané vodě - je to mimo jiné příjemná úleva.

helus 30.07.2018

Dobré rady.Můj syn na tenhle problém trpí.Používá různé koupele a masti.

Nick 29.07.2018

Článek na vyliž prdel dělám vše a nohy smrdí zkuste něco jinýho

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat