Komentáře k článku

konatovka 20.10.2018

Kontroly prsu si dělám pravidelně, již už dlouho chodím pravidelně na mammograf, protože jsem si našla před 30ti lety bulku, ale vše je zatím v pořádku. :-O

Siraellen 09.10.2018

zatím ne,ale začnu

ovace 09.10.2018

hned začnu u partnerky

Jindřiška 08.10.2018

Kdyby mnozí nekašlali na prevenci nemuselo by být tolik případů. Já se některým ženám i divím, že věří těm bludům ohledně mamografu. Přitom co vím, tak pojišťovny přispívají teda určitě oborová u které jsem pojištěná, tak ta po dvou letech přispívá, takže jen chvilku času a pak dlouho klid a hlavně dobrý pocit. Za mě k nezaplacení.

aster Jindřiška 09.10.2018

Je to fakt, dávka záření je nepatrná a přínos velký. Ale musíte mít taky štěstí, protože agresívní nádor vás může za dva roky spolehlivě zabít - pokud ho nezjistí v příhodném termínu...:-P

aster 07.10.2018

Inu, pokud jsou prsa větší a nádor je uložen hluboko, nenahmatá ho ani lékař - samovyšetření je dobré, ale nenahradí ani mamograf ani ultrazvuk.

helus 07.10.2018

Prsa si pravidelně kontroluji,i chodím na mamograf.

nea 07.10.2018

To dá rozum, že rakovinu prostaty jen těžce může odhalit laik bez patřičných vyšetření.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat