Komentáře k článku

Jindra Pokorná 16.04.2024

Snažím se dodržovat dietu mám nejvíc 7.mol.cukr

Josef Bily 18.12.2022

Vždy po kapackach mám visoky cukr. Jak se ho zbavit bez inzulínu který nehody beru Aš 4denne

Jankava 17.01.2019

Vajíčka mám ráda a když semi podaří sehnat domácí, tak je to super. :-)

helus 17.01.2019

Máme doma slepičky,tak máme čerstvá vajíčka.Jíme je celkem často.

nea 17.01.2019

Běžte už někam s takovými tématy o ničem. To je zase jenom blábolení. Jsem diabetik a vejce mi nijak neubližují na zdraví, ani mi nikdy lékař (a nikomu jinému) nedoporučil se jich vyvarovat. A proč asi? Protože jich nejím denně vagóny. To by jich člověk musel sníst denně velice mnoho aby to mělo na jeho zdraví nějaký malinký vliv.

aster nea 19.01.2019

Je to o ničem - ta doporučení si můžou někam strčit - já jím "vagón" vajec týdně celý život (cca 15 a více za týden hlavně v létě) a jsem naprosto zdravá. A taky jím domácí špek, sádlo, máslo, piju (jen) syrové mléko a slivovici - a teď by mě zajímalo, co na to slavní nutriční poradci *4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat