Komentáře k článku

Siraellen 02.02.2019

jím hodně zeleniny

ovace 02.02.2019

snažím se jíst mnohem více zeleniny

helus 02.02.2019

Diety nedodržuji.Nemám pevnou vůli.

nea 02.02.2019

V důsledku nemoci jsem hodně přibrala na váze. Po roce a půl po operaci mám konečně všechna vyšetření v normě a konečně se mi daří i trošku hubnout. Jde to pomalinku, ale jde.

konatovka 02.02.2019

Samozřejmě, že jsem si při hubnutí sledovala vše, co by mi škodilo a váha by nešla dolů. Dneska není problém zhubnout, ale problém je mít vůli a motivaci. Je mnoho výživových poraden, díky kterým se podaří zhubnout. Nejhorší jsou výmluvy, že to nejde. :-O

aster konatovka 02.02.2019

Moji kamarádku tyhle poradny vystresovaly tak, že s ní nebylo k vydržení - neustále kázala o zdravé stravě a když mě viděla jíst pečený bůček s chlebem a česnekem, málem z toho dostala infarkt - marně jsem jí vysvětlovala, že já hubnout nepotřebuju :-P dostala jídelníček, ze kterého mi zůstával rozum stát - jeden příklad za všechno: večeře = fazole zapékané s brokolicí a se sýrem...to by mě k večeři nenapadlo ani po půl litru slivovice. A pak všechno nízkotučné (a plné sacharidů). Trápila se rok a zhubla asi 5 kg. Chápu, že nejsou všechny poradny stejné, ale co tak slyším od svých známých, které tím prošly, podobně nesmyslné jídelníčky a výsledky nic moc...*16*

konatovka aster 02.02.2019

To je velmi nepříjemné, já mám již spoustu let dělenou stravu a nemám s tím problém. Opravdu lituji vaši kamarádku. Mně jde hlavně o to, abych neměla viscerální tuk, který podporuje civilizační choroby, a proto jsem si ho nechala v pojízdné ambulanci naší zdravotní pojišťovny změřit a pak následně přeměřit ve výživové poradně a vše bylo zdarma.

aster konatovka 02.02.2019

To je dobře, že jste našla to, co vám vyhovuje :-) já jím celý život hodně bílkovin a minimum sacharidů a zelenině taky moc nedám (kromě česneku a cibule) - moje kamarádka předložila nutričním poradcům ukázku mého jídelníčku, protože jsem štíhlá a ona myslela, že by jí to mohlo taky pomoct - nutriční poradci se zhrozili a vyděsili se ještě víc, když jsem pak přišla na měření viscerálního tuku, TK a rozbor krve - protože všechno bylo v normě (chtěli jí dokázat, že člověk, který jí jako já, nemůže být v pořádku *1* nejvíc jimi asi otřásl můj dlouholetý zvyk silná káva na lačno a syrovým mlékem zapíjet prakticky cokoliv. Jenže každý člověk je jiný a moje kamarádka, která na rozdíl ode mně má vysoký TK, cholesterol a problémy se žlučníkem, potřebuje jiný styl stravování než já. Poslední půlrok snížila porce na polovinu a zdá se, že to zabralo - tak snad to vydrží.

Diety jsem nikdy nedržela a držet nebudu.Mám opačný problém,potřebuji přibrat a na to žádná dieta neexistuje.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat