Komentáře k článku

Šárka 22.05.2021

Chůzi jsem milovala, všude, kde se ostatní vozili, jsem já šla...pak jsem jednou šla na menší túru kolem řeky - začala mě šíleně bolet kolena, ale přes bolest jsem to došla - tak 10 km. Druhý den jsem se nepostavila na nohy. Je to už 22 let!!! A stále od té doby prakticky nemohu chodit, bolí mě každý krok a musela jsem se naprosto vzdát sportu, chůze, všeho a nakonec i práce...navštívila jsem asi 30 doktorů a 20 léčitelů; nabrala jsem touto nechůzí další zdravotní neduhy. Nikdo mi kloudně nepomohl. Strašný co? Za 22 let, jsem se z toho vůbec nevyhrabala... Zní to jako sci-fi, ale bohužel je to moje realita.

xxkouckaxx 12.05.2021

přijde na to , někdy se vozím , jindy chodím

Siraellen 10.05.2021

Snažím se hodně chodit

Vladimír Kocour 08.05.2021

K čemu je tělesná výchova? (povinný předmět prakticky na všech školách - "normální" dospělý má za sebou zpravidla 12 let docházky na tento předmět po celé dětství a dospívání)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat