Komentáře k článku

Siraellen 28.05.2019

k bio výrobkům jsem trochu skeptická

ovace 28.05.2019

bio výrobkům moc nevěřím

helus 27.05.2019

Nekupuji Bio,ani tomu nevěřím.

Ivana 27.05.2019

Včera jsem omylem koupila bio banány (bez lístečku), ale nemyslím, že budou jiné než ostatní... Bio nekupuji. Proč? Je to pár let, co jsem vyslechla na zastávce, při čekání na poslední večerní bus, toto. Potkali se tam dva mladí opilci. A ten jeden se ptal: "Čau, kde teď děláš?" Odpověď: "Mám super kšeft a jsem za vodou a peněz mám habaděj!". Všech šest lidí na zastávce to slyšelo, jak pokračoval.. "Nakoupím v Makru uzeniny, rozbalím je z těch pytlů, aby vyschly, a pak to na farmářských trzích prodávám jako BIO. A lidi se po tom můžou utlouct..." Takže... na trzích občas kupuji ovoce, páč je levnější než v obchodě, ale bio nebio neřeším. A v obchodě nevěřím biokvalitě. A na specializované obchody nemám peníze... tak asi tak :-)

nea 27.05.2019

Nekupuji tyto potraviny, jsou drahé a nevěřím že se ani vlivem prostředí, vody a pod. do nich nedostanou žádné škodliviny.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat