Komentáře k článku

Siraellen 02.06.2019

brokolici jím velice často

ovace 02.06.2019

brokolici mám rád

Rene 02.06.2019

To jsou picoviny pravda je takovy , že firmy , ktere leci rakovinu nechteji, aby byl dan do prodeje lek proti rakovine. Kam by prisli.

helus 01.06.2019

Máme moc rádi brokolici.

nea 01.06.2019

Zase jste moudřejší než všichni doktoři? Kdo vám za ty vaše propagace platí? Ale ještě jsem se nikdy nedočetla, kolik tun denně toho či onoho musím do sebe nacpat aby mě to vyléčilo a nemusela jsem běhat po doktorech a podstupovat bolestná vyšetření a operace. Ty vaše články jsou naprostým výsměchem lidem, kteří jsou vážně nemocní.

aster nea 01.06.2019

Bohužel hodně lidí se takovýchto informací chytá a často se vykašlou na standardní léčbu - a pak už je pozdě...dovedete si představit, že byste snědla denně 2,5 kg syrové brokolice? Já tedy ne :-P

Martin nea 02.06.2019

Uplne staci, kdyz se zamyslite nad tim ,kde jste k tem nemocim prisla a proc. Chytrejsi nez vsichni doktori, by jste mela byt predevsim vy sama resp. vase telo. Nemyslite si ,ze kdyby vas lekari dokazali vylecit, tak uz vylecena jste?

konatovka 01.06.2019

Košťálovou zeleninu mám moc ráda a často jí vařím, hlavně kapustu, brokolici, zelí a kedlubny, většina je k dostání v obchodech po celý rok.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat