Komentáře k článku

kattkaa 05.08.2019

Hry, které jsme hrávali v dětství, byly nejlepší.

Siraellen 02.08.2019

puzzle mám moc ráda

ovace 02.08.2019

miluji cestování, to je můj koníček

helus 02.08.2019

S manželem často hrajeme společenské hry .

nea 02.08.2019

všechny hry, puzzle, křížovky a podobně prospívají mozku a společenské i mezilidským vztahům

glady 02.08.2019

luštím křížovky....občas...nejraději jsem venku

aster 01.08.2019

Malování - tak toho mám v a po sezóně plné zuby...:-P puzzle - to "skládám" pokaždé, když navrhuju zahradu - ještě to dělat ve volném čase ;*( psaní - uf, počítají se průvodní zprávy k projektům? *20* to mi toho moc nezbylo, co *17* tak to dopadá, když se koníček stane povoláním...když mám volno - čtu si, jdu plavat, hraju a zpívám nebo chodíme po horách.

Já jsem dříve pletla na sebe i své děti, šila. Ještě předloni jsem se věnovala keramice. Vloni v lázních jsem pletla z papírových ruliček vánoční zvonečky a stromky. Také něco z pedigu. Zůstala už jen výroba džemů z jahod a meruněk a teď zavařuji okurky. Vnoučata jsou ještě v předškolním věku, tudíž nějaké ty stolní hry zatím ne. S přibývajícím věkem jsem línější.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat