Komentáře k článku

nea 10.10.2019

jedla bych jí daleko víc kdyby nebyla tak drahá

aster 08.10.2019

Zeleninu jím, ale nemusím ji mít pořád - navíc nejsem přesvědčena o nějakém extra velkém zdravotním přínosu zeleniny ze supermarketu - zejména té, která se k nám od jara do zimy vozí přes celou Evropu.

xxkouckaxx 08.10.2019

zeleninu máme doma na talíři pořád , ať čerstvou nebo zavařenou

Jankava 07.10.2019

Máme rádi zeleninové saláty. *11*

konatovka 07.10.2019

Bez ohledu na článek se přiznávám, že si neumím představit ani jeden den bez zeleniny. Mám jí moc ráda a je to naprostou samozřejmostí při zdravém stravování. Teď je doba, kdy je v obchodech i na trzích dostatek i této košťálové zeleniny. Brokolice, kapusta i zelí. Kromě toho mám v jídelníčku často červenou řepu, květák, cuketu.....Mám oblíbenou jak čerstvou zeleninu, tak i mraženou. Já to beru jako něco naprosto samozřejmého. ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat